Antena Meniu Search
x

Carabinieri bătuţi de români în momentul în care le conduceau un prieten în arest

Patru români au ajuns în închisoare, în Italia, după ce trei dintre ei au sărit să-i bată pe carabinierii care le ridicaseră deja prietenul.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 28.12.2020, 17:08

Patru români sunt implicaţi în acest caz
Doi carabinieri au nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost bătuţi de români - Bologna Today
  • Patru români au ajuns după gratii în acest caz.
  • Cei patru români sunt acuzaţi de comiterea mai multor infracţiuni.

Întreaga poveste s-a petrecut în Castello di Serravalle, un mic oraş cu numai 5.000 de locuitori din Provincia Bologna.

Conform Bologna Today, în urma unui control de rutină, efectuat pentru stoparea creşterii numărului de infectări cu noul coronavirus, doi dintre români au fost opriţi de carabinieri pe stradă, la două noapte, pentru a fi luaţi la întrebări în legătură cu motivul pentru care sunt pe stradă la ora respectivă.

Unul dintre români a reuşit să fugă, însă celălalt nu a putut scăpa. A fost identificat drept un român de 33 de ani care locuieşte în apropiere de Verona.

Carabinierii au decis să-l conducă pe român la secţie însă, în apropiere de aceasta, au fost atacaţi de alţi trei bărbaţi, de asemenea toţi români.

Cei patru români implicaţi în acest caz sunt acuzaţi de comiterea mai multor infracţiuni

Cei trei atacatori au încercat să obţină eliberarea prietenului lor, însă carabinierii, deşi bătuţi, au apucat să solicite ajutor, astfel că şi ceilalţi trei români au fost reţinuţi.

Vorbim despre un român de 30 de ani din Legnago, unul de 29 de ani din Castello di Serravalle şi unul de 28 de ani din Balzano. Atât cei trei, cât şi românul capturat iniţial riscă pedepse aspre, ei fiind acum acuzaţi de comiterea mai multor infracţiuni precum ultraj şi vătămare corporală.

Cei doi carabinieri bătuţi au nevoie de îngrijiri medicale pe o perioadă cuprinsă între 5 şi 15 zile pentru a se recupera în urma loviturilor încasate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Carabinieri bătuţi de români în momentul în care le conduceau un prieten în arest