Antena Meniu Search
x

Cauza accidentului în care a fost implicat Tiger Woods. Campionul de golf a făcut o greșeală ce-i putea fi fatală

Tiger Woods călătorea cu peste 64 de kilometri pe oră peste limita legală de viteză, atunci când a pierdut controlul asupra mașinii sale, provocând accidentul care l-a rănit grav în februarie 2021, a anunțat, miercuri, Departamentul de Poliție din Los Angeles.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.04.2021, 22:55

Cauza accidentului în care a fost implicat Tiger Woods
Cauza accidentului în care a fost implicat Tiger Woods - Profimedia Images

Coborând pe o porțiune de drum cunoscută drept periculoasă din cartierul Rolling Hills Estates, Los Angeles, mașina lui Tiger Woods a atins viteze de la 135 la 140 km/h, atunci când a pierdut controlul autovehiculului într-o curbă, a declarat șeriful Alex Villanueva la o conferință de presă, potrivit Reuters. Limita de viteză în zonă era de 72 km/h.

Tiger Woods ar fi apăsat accelerația în loc de frână 

SUV-ul în care se afla Tiger Woods mergea cu 120 km/h când a lovit un copac, a spus Villanueva. Nu a existat nicio dovadă că Woods, în vârstă de 45 de ani, ar fi fost sub influența drogurilor ori a alcoolului, a adăugat șeriful.

Așa-numitul înregistrator de date, „cutie neagră” a mașinii, a arătat că Woods a acționat accelerația și nu a acționat niciodată frâna în timpul incidentului, a spus căpitanul LASD James Powers.

Pe acelaşi subiect

Acest lucru ar putea indica faptul că este posibil să fi lovit din greșeală pedala de accelerație în timp ce încerca să controleze mașina, a spus Powers.

Superstarul Tiger Woods a suferit răni grave la picioare în accident. El a fost dus la spital unde a fost operat de urgență. Salvarea sa a fost faptul că a purtat centura de siguranță. 

Tiger Woods le-a mulțumit trecătorilor că au sunat la 911

Într-o declarație de presă, Tiger Woods și-a exprimat recunoștința față de cei care l-au ajutat, inclusiv trecătorii care au sunat la serviciul de urgență 911 și paramedicii care l-au dus cât au putut de repede la spital.

„Voi continua să mă concentrez pe recuperarea mea și pe familia mea și să le mulțumesc tuturor pentru sprijinul copleșitor și încurajările pe care le-am primit în acest moment foarte dificil”, a spus Tiger Woods.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Cauza accidentului în care a fost implicat Tiger Woods. Campionul de golf a făcut o greșeală ce-i putea fi fatală