Antena Meniu Search
x

Cinci copii care se duceau la Disney Land au murit în infernul din Florida, unde au explodat două TIR-uri, pe şosea

Cinci copii care se duceau la Disney Land au murit în infernul din Florida, unde au explodat două TIR-uri, pe şosea. Şoferii celor două camioane au murit şi ei, 7 fiind numărul total al morţilor.

7 victime în total
Cinci copii care se duceau la Disney Land au murit în infernul din Florida, unde au explodat două TIR-uri, pe şosea - Observator.tv

Cinci copii care se duceau la Disney Land au murit în infernul din Florida, unde au explodat două TIR-uri, pe şosea. Şoferii celor două camioane au murit şi ei, 7 fiind numărul total al morţilor.

După ce două TIR-uri s-au ciocnit şi au explodat, un VAN în care erau nouă copii şi trei adulţi a fost şi el lovit de unul dintre camioane. Cinci dintre micuţi au murit pe loc,alţi patru au fost răniţi. O femeie însărcinată din VAN a fost rănită serios şi a născut un bebeluş perfect sănătos, imediat dupăc e medicii au scos-o din maşină.

Cei nouă copii şi adulţii care-i însoţeau făceau parte dintre congregaţie penticostală din Marksville, Louisianna, şi mergeau la Disney Land.

Informaţiile au fost confirmate de pastorul congrefaţiei penticostale, care e bunicul unuia dintre copii morţi în accident.

Pe acelaşi subiect

Accidentul, urmat de un puternic incendiu care a cuprins mai multe vehicule, a avut loc la aproximativ doi kilometri distanţă de Alachua, în apropiere de Gainesville, a informat Poliţia.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este clar care a fost cauza accidentului, însă, atorităţile au precizat că cel puţin două vehicule cu remorcă au fost implicate şi peste 200 de litri de benzină a fost vărsată pe autostradă.  

În accidentul care a avut loc la ora locală 15:40 au fost implicate şi un sedan şi o dubă de pasageri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Cinci copii care se duceau la Disney Land au murit în infernul din Florida, unde au explodat două TIR-uri, pe şosea