Antena Meniu Search
x

Video Elena a fost ucisă cu sălbăticie în Italia, pentru că a refuzat un joc erotic. Criminalul şi-a mărturisit fapta

Elena Raluca Şerban, tânăra de 32 de ani omorâtă fără milă în Italia, într-un apartament din Aosta, şi-ar fi găsit sfârşitul pentru că nu a acceptat un joc erotic. Gabriel Falloni, de 35 de ani, arestat pentru uciderea româncei, le-a mărturisit anchetatorilor filmul crimei. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.05.2021, 11:56

Gabriel Falloni, un tânăr italian cu multe infracţiuni la activ, inclusiv sexuale, arestat de carabinieri în 22 aprilie, a mărturisit ieri dimineaţă uciderea Elenei Raluca Şerban.

valledaostaglocal.it

Tânăra româncă de 32 de ani a fost găsită moartă în 17 aprilie, în apartamentul pe care îl închiriase de puţin timp pe via Partigiani, în Aosta, un oraș din regiunea Valle d’Aosta.

Facebook

Pe acelaşi subiect

O singură lovitură cu cuțitul, în zona gâtului, i-a fost fatală Elenei, fata fiind descoperită fără suflare în baia noii sale locuințe, într-o baltă de sânge. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriel Falloni a recunoscut că a ucis-o pe româncă

Miercuri dimineaţă, asistat de avocaţii săi, Gabriel Falloni a fost audiat în închisoare de procurorii Paolo Fortuna, Luca Ceccanti și Manlio Ambrosi. Italianul şi-a mărturisit crima şi a dat detalii despre circumstanţele în care s-a produs atacul.

valledaostaglocal.it

Falloni fusese filmat de camerele de supraveghere în după-amiaza zilei de sâmbătă, 17 aprilie, când a intrat în clădirea unde locuia românca. După 37 de minute, bărbatul a părăsit condominiul. 

Potrivit declaraţiilor sale, Falloni îşi dăduse întâlnire cu Elena, după ce tânărul îi găsise numărul de telefon pe un site de escorte, scrie publicaţia valledaostaglocal.it.

Elena ar fi refuzat un joc erotic

Individul le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Elena după o altercație. Tânăra ar fi refuzat un joc erotic, iar Falloni a încercat să o convingă cu forța. Și-a pus mâinile în jurul gâtului ei, dar apoi a slăbit strânsoarea. În acel moment, ea luase deja un cuțit pentru a se apăra, însă bărbatul a reușit să i-l smulgă din mână, apoi a înjunghiat-o.

Elena s-a stins în doar câteva minute.

Facebook

După ce a pus într-o pungă, cearșafurile pătate de sânge și cuțitul - pe care ulterior l-a aruncat în gunoiul de lângă casa lui -, precum și telefoanele mobile ale victimei, bărbatul a fugit.

Când a fost prins de poliție, Gabriel Falloni avea cu el între 1.500 și 2.000 de euro în numerar, bani pe care a recunoscut că îi furase din casa româncei. 

Românca era pe jumătate dezbrăcată

Elena Raluca Șerban era rezidentă la Lucca, însă, de 3 săptămâni, se mutase cu chirie în apartamentul din Aosta. Potrivit valledaostaglocal.it, tânăra de 32 de ani ar fi practicat prostituţia.

Elena, originară din Galați, a fost găsită moartă, pe jumătate dezbrăcată, în baia noii sale locuințe, într-o baltă de sânge. Polițiștii nu au găsit niciun semn de intrare forțată în apartament, semn că victima îi deschisese călăului ei.

aostaoggi.it

Românca a fost atacată din spate, înjunghiată în gât și lăsată să sângereze până la moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Elena a fost ucisă cu sălbăticie în Italia, pentru că a refuzat un joc erotic. Criminalul şi-a mărturisit fapta