Antena Meniu Search
x

Galerie foto Explozie puternică în China. Cel puţin trei morţi şi zeci de răniţi. Peste 100 de pompieri intervin pentru salvarea victimelor

Cel puțin trei persoae au fost ucise și alte 33 rănite, joi dimineaţa, într-o explozie puternică într-un restaurant din orașul Shenyang, situat în nord-estul Chinei, potrivit autorităților locale.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 21.10.2021, 10:06

Explozia, cauzată de o acumulare de gaze, a avut loc într-o clădire comercială rezidențială și comercială, au declarat autoritățile într-un comunicat, scrie CNN. Toți cei 33 de răniți au fost transportaţi la spital, pentru a li se oferi îngrijiri medicale de urgenţă. Oficialii transmit în comunicat că încă investighează cauza exploziei.

Eforturile de căutare și salvare a victimelor sunt în curs de desfășurare, cu participarea a 25 de autospeciale de pompieri și 110 de pompieri mobilizaţii la fața locului, a declarat serviciul local de pompieri. Shenyang, care găzduiește peste 9 milioane de oameni, este capitala provinciei Liaoning. În iunie, o altă explozie de gaz pe o piață din centrul Chinei a ucis 25 de persoane și a rănit peste 130.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Explozie puternică în China. Cel puţin trei morţi şi zeci de răniţi. Peste 100 de pompieri intervin pentru salvarea victimelor