Antena Meniu Search
x

Femeia de 80 de ani care se mărită cu iubitul de 35 de ani: "Mă face să mă simt ca o adolescentă"

Iris Jones, o englezoaică de 80 de ani, se pregăteşte să se mărite cu Mohamed Ahmed Irbriham, iubitul ei egiptean în vârstă de numai 35 de ani.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 26.01.2020, 13:28

Iris l-a cunoscut pe iubitul ei prin intermediul unui site de socializare
Iris Jones şi iubitul ei egiptean - Facebook Iris Jones

Iris Jones, o englezoaică de 80 de ani, se pregăteşte să se mărite cu Mohamed Ahmed Irbriham, iubitul ei egiptean în vârstă de numai 35 de ani.

În ciuda diferenţei de vârstă, Iris pare mai îndrăgosită ca niciodată şi are numai cuvinte de laudă la adresa iubitului pe care l-a cunoscut prin intermediul unui site de socializare.

Conform Daily Star, Iris este convinsă că Mohamed o iubeşte pe ea ca persoane şi nu are interese ascunse, în ciuda sfaturilor primite de englezoaică din partea rudelor şi prietenilor.

De altfel, Iris a precizat că "dacă el are interese în legătură cu averea mea, ar trebui să ştie că trăiesc doar din pensia pe care o am. De altfel, el a semnat deja un contract prenupţial pentru a mă asigura că nu are interese ascunse. Îl iubesc foarte mult pentru că mă face să mă simt ca o adolescentă".

Cei doi au fost aproape să se mărite la prima vizită a femeii în Egipt, însă nu au putut din cauza unor documente greşit dactilografiate.

Acum, Iris abia aşteaptă să strângă din nou suficient de mulţi bani pentru a merge în Egipt şi a rezolva definitiv problema măritişului.

Interesant este că, deşi Mohamed figurează ca un şomer, Iris a precizat că "în Egipt ne-am destrăbălat. Am mers la cele mai bune restaurante şi întotdeauna am împărţit nota de plată. L-am avertizat că nu se poate baza pe ideea că îl voi întreţine".

Iris a vorbit şi despre prima noapte de amor "petrecută într-o cameră de hotel nu tocmai prietenoasă din Cairo. Chiar şi aşa, totul a fost extrem de romantic".

Concluzia octogenarei este clară: "Am dat ani din viaţă pentru a-i face fericiţi pe alţii, acum îmi doresc doar ca eu să fiu fericită şi să mă mărit, înainte să mor, cu bărbatul pe care îl iubesc. Întotdeauna am fost un spirit mai rebel şi cred că Mohamed este potrivit pentru mine".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Femeia de 80 de ani care se mărită cu iubitul de 35 de ani: "Mă face să mă simt ca o adolescentă"