Antena Meniu Search
x

Uluială generală, după ce un primar a pierdut alegerile în faţa femeii de serviciu din Primărie

Timp de patru ani, femeia a curăţat şi spălat cu mopul birourile administrației locale, însă acum va sta pe scaunul primarului, după ce localnicii au votat-o în număr covârşitor, la alegerile locale.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.09.2020, 23:08

Tânăra primăriţă a fost fotografiată acasă
O femeie de serviciu l-a bătut pe primar în alegerile locale - ok.ru
  • Tânăra habar nu are cum a câştigat fotoliul de primar
  • Ea a promis că va ajuta pe toată lumea

Tânăra se pregăteşte pentru a-şi prelua atribuţiile de primar.

Chiar primarul în funcţie a convins-o să se înscrie în cursa electorală, pentru că nimeni din localitatea rusească Povalikhino nu dorea să candideze împotriva primarului în funcţie.

El a convins-o pe femeia de serviciu, o tânără în vârstă de 35 de ani, să se înregistreze în cursa electorală pentru a asigura cerința minimă, de doi candidați.

Primarul habar nu avea că localnicii se săturaseră de modul cum administra acesta comunitatea, aşa că s-au hotărât să-i dea o lecţie, la vot, atunci când au văzut că cineva s-a înscris în cursa electorală.

Toată lumea a votat cu femeia de serviciu, oferindu-i tinerei de 35 de ani fotoliul de primar.

"Nikolai, primarul, a crezut că nimeni nu o va vota și îşi va păstra scaunul. Dar ce nu ştia el era că oamenii s-au săturat și au ieșit la vot și au ales-o pe Marina Udgodskaya", a declarat pentru BBC un membru al comisiei electorale locale.

De atunci, primarul a încetat să mai răspundă la telefon și nici nu mai iese atât de des în oraş.

Lecţia dată primarului de locuitori s-a propagat imediat pe toate canalele media, iar noua primăriţă a spus tuturor, cu sinceritate, ca habar nu are ce înseamnă să fii primar, dar este dispusă să înveţe şi să ajute oamenii.

Ea a câștigat aproape 62% din voturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Uluială generală, după ce un primar a pierdut alegerile în faţa femeii de serviciu din Primărie