Antena Meniu Search
x

Un tânăr care îşi iubea foarte mult mama, aflată pe moarte, a escaladat zilnic peretele spitalului, ca să stea cu ea, la geam

Tânărul s-a căţărat în fiecare zi pe peretele spitalului şi stătea la fereastra rezervei unde era internată mama sa. Femeia era bolnavă de cancer şi infectată cu coronavirus.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.07.2020, 23:35

Băiatul nu a pierdut niciun moment departe de mama lui, în ultimele zile ale femeii - mirror.co.uk
  • Tânărul a stat la fereastă până în ultima zi
  • Femeia era grav bolnavă şi era infectată cu coronavirus

Jihad Al-Suwaiti, un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Hebron, Palestina, a fost văzut de mai multe ori urcând pe un perete al spitalului în Cisiordania, pentru a-și vedea mama, după ce femeia a fost diagnosticată cu cancer și coronavirus.

El a fost şi fotografiat de trecători, pe pervazul ferestrei, stând de veghe lângă mama sa, atât cât se putea de aproape.

Oficialii spitalului au fost surpinzători de înţelegători cu tânărul, putând să cheme în orice moment poliţia, dar nu au făcut-o.

"S-a urcat conducta de lângă clădire, pentru a-și vedea mama, care se afla la etajul doi. Și-a petrecut cea mai mare parte a zilelor stând acolo, observând starea mamei sale din afara ferestrei. Cobora numai după ce mama lui adormea", spune un oficial al spitalului din Cisiordania, citat de mirror.co.uk

Mama tânărului, Rasmi Suwaiti, se lupta cu cancerul înainte de a fi diagnosticată cu COVID-19, în urmă cu câteva săptămâni. Ea a stat cinci zile în spital înainte de a muri.

"El a fost foarte apropiat de mama noastră, mai ales că tatăl nostru a murit în urmă cu 15 ani", a spus fratele lui Al-Suwaiti.

Tânărul a urcat pentru ultima oară pe perete, pentru a-și lua rămas bun de la mama sa, prin fereastra Unității de Terapie Intensivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un tânăr care îşi iubea foarte mult mama, aflată pe moarte, a escaladat zilnic peretele spitalului, ca să stea cu ea, la geam