Antena Meniu Search
x

Fost poliţist din SUA, ucis într-un schimb de focuri cu forţele de ordine. Ar fi răpit o tânără şi i-ar fi ucis familia

Un fost ofițer de poliție din Virginia, despre care se crede că a ucis familia unei adolescente în Riverside, California, după ce a abordat-o online, a fost ucis într-un schimb de focuri în timp ce încerca să fugă de autorități.

de Redactia Observator

la 29.11.2022, 11:03

Fostul polițist a fost identificat ca fiind Austin Lee Edwards, în vârstă de 28 de ani, din North Chesterfield Virginia. Detectivii cred că Edwards a cunoscut-o pe adolescentă prin metoda „catfishing”, o formă de înșelăciune online în care cineva se preface a fi o persoană diferită, potrivit CNN.

Poliţia din Riverside a fost alertată după ce martorii au văzut o tânără ce părea profund tulburată urcând în maşină alături de un bărbat necunoscut. În timp ce ofițerii mergeau s-o verifice pe tânără, dispecerii au primit un alt apel cu privire la un incendiu care s-a produs în același cartier, la doar câteva case distanță de locul unde trebuiau să ajungă aceștia.

Polițiștii au descoperit trei cadavre în interiorul casei

Au descoperit trei victime zăcând la intrarea din față a casei incendiate. Când au fost scoși afară, s-a stabilit că erau victimele unei crime. O investigație preliminară a stabilit că tânăra descrisă în apelul inițial era o adolescentă care locuia acolo unde s-a produs incendiul și crimele, a spus poliția.

Pe acelaşi subiect

Potrivit poliției, Edwards a dezvoltat o relație în mediul online cu adolescenta și a obținut datele sale personale. Apoi a călătorit din Virginia la Riverside și a mers acasă la ea. La un moment dat, autoritățile cred că Edwards i-a ucis pe bunicul, bunica și mama adolescentei înainte de a se urca în mașină cu tânără și a pleca. La câteva ore după ce au fost găsite cadavrele, Edwards a fost văzut conducând prin San Bernardino, a spus poliția.

Potrivit comunicatului, Edwards a fost implicat într-un schimb focuri de armă cu polițiștii care încercau să-l oprească și a fost împușcat și declarat mort la fața locului. Tânăra a fost nevătămată și ulterior plasată în custodia Departamentului de Servicii Sociale Publice din Riverside, a declarat poliția.

Focul a fost aprins intenționat

Edwards a demisionat din Poliția de Stat din Virginia în octombrie, potrivit agenției. Detectivii din California au aflat că a fost „recent angajat la biroul șerifului din comitatul Washington din statul Virginia”.Este șocant și trist pentru întreaga comunitate a forțelor de ordine ca o persoană atât de rea s-ar putea infiltra în forțele de ordine, ascunzându-și adevărata identitate de criminal. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia Winek, prietenii lor și toți cei afectați de această crimă odioasă”, a spus șeriful din comitatul Washington Blake Andis.

Victimele au fost identificate ca fiind Mark Winek, 69 de ani, soția sa Sharie Winek, 65 de ani, și fiica lor Brooke Winek, 38 de ani. Cauza exactă și modalitatea morții lor nu sunt cunoscute încă, ancheta fiind în plină desfăşurare.

Mark, Sharie și Brooke erau oameni iubitoare care nu meritau așa ceva, a spus familia victimelor într-o declarație. Familia a mulțumit, de asemenea, „tuturor pentru dragostea, sprijinul și  rugăciunile lor în această perioadă îngrozitoare”. Cauza incendiului casei continuă să fie investigată, deși se pare că acesta a fost aprins intenționat, potrivit comunicatului de presă al poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Fost poliţist din SUA, ucis într-un schimb de focuri cu forţele de ordine. Ar fi răpit o tânără şi i-ar fi ucis familia