Antena Meniu Search
x

Gheorghe Țănău, șoferul român de TIR dat dispărut de 10 zile, în Italia, a fost găsit

Gheorghe Țănău, șoferul român de TIR dat dispărut de 10 zile, în Italia, a fost găsit. Bărbatul a fost identificat de carabinieri la Forli, la 700 de km distanță de locul în care ar fi trebuit să ajungă, după ce a plecat de acasă, din Prahova.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.09.2020, 07:22

Șofer de TIR
Gheorghe Țănău a fost găsit - Facebook
  • Șoferul de TIR plecase pe 1 septembrie din România, cu mașina personală.
  • Mașina a fost găsită de un coleg camionagiu în Italia.

Un șofer român de TIR a fost căutat 10 zile prin Europa, pe traseul pe care ar fi trebuit să-l parcurgă de acasă, din Prahova, până în Sicilia, acolo unde era angajat. Soția lui a mers la Poliție, în Prahova, și a semnalat dispariția. În vârstă de 42 de ani, Gheorghe Țănău a plecat de acasă pe 1 septembrie, la volanul mașinii personale, iar după mai puțin de 24 de ore, a fost de negăsit.

Comunitatea șoferilor de TIR din Europa s-a mobilizat și în cele din urmă unul dintre camionagiii români din Italia a descoperit mașina colegului lor, un VW Passat înmatriculat în Prahova, la Forli, în Italia, la 700 de km distanță de locul unde ar fi trebuit să fie la muncă Gheorghe.

După alte 12 ore, miercuri seara, românul a fost găsit de carabinieri, la o adresă din Forli. Era viu și nevătămat.

Detaliile "dispariției" lui nu au fost făcute publice de polițiștii care l-au găsit, însă pe grupurile de șoferi circulă o fotografie cu bărbatul la volanul mașinii și o femeie care pune bagaje în portbagaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Gheorghe Țănău, șoferul român de TIR dat dispărut de 10 zile, în Italia, a fost găsit