Antena Meniu Search
x

Video Ieşise la o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe net, când a observat un detaliu ciudat în reflexia ochelarilor săi: „Aş vrea să fie o glumă”

O utilizatoare de TikTok a avut parte de o surpriză neplăcută, atunci când a ieşit la întâlnire cu un bărbat cunoscut pe net.

de Monica Palade

la 25.01.2021, 09:21

Ieşise la o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe net, când a observat un detaliu ciudat în reflexia ochelarilor săi: „Aş vrea să fie o glumă” - TikTok

Tânăra a observat un detaliu ciudat în reflexia ochelarilor şi a făcut o fotografie pe care a distribuit-o pe reţeaua de socializare. „Aş vrea să fie o glumă”, a scris femeia.

În imagine, se vede cum bărbatul se uită la profilurile altor femei, în timp ce dă scroll pe telefonul său mobil. Postarea a fost vizionată de aproape 500.000 de ori.

Utilizatorii au comentat imediat: „Există un motiv pentru care nu se opreşte doar la o întâlnire”, „Asta se întâmplă când te duci la baie”, „Eu aş fi plecat. Fără nicio explicaţie. Doar, pa. Crede-mă, te-ai fi simţit mai bine”, au fost câteva dintre comentarii.

Alţii au fost impresionaţi de abilităţile femeii de a investiga. „Fată, du-te şi te înscrie în poliţia locală. Sunt atâtea crime nerezolvate pe care să le rezolvi”, „Aş fi ţipat la el. Ai făcut-o?”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Ieşise la o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe net, când a observat un detaliu ciudat în reflexia ochelarilor săi: „Aş vrea să fie o glumă”