Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Îl lovea cu piciorul și după ce l-a înjunghiat". Român ucis cu sălbăticie într-o casă veche din Italia. A fost atacat cu un cuțit și abandonat într-o baltă de sânge

"Nu l-am omorât, nu aveam datorii la chirie". Așa se apără Johnatan Fals Reyes, un cubanez în vârstă de 29 de ani, care neagă cu vehemență că l-a ucis pe Adam Iulian, un român de 48 de ani găsit mort într-o casă veche din orașul Desio, în Italia. Bărbatul fusese înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit, în balconul propriei locuințe, și abandonat într-o baltă de sânge. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.06.2023, 11:15

O dispută pe bani, legată de neplata unei chirii, între un cubanez de 29 de ani și românul care îl găzduia, la finalul căreia primul l-a înjunghiat de mai multe ori pe al doilea, omorându-l. 

Scenele de groază s-au derulat duminică dimineață, în jurul orei 9, pe balconul unei case vechi din via. Matteotti 33, în orașul italian Desio. Vecinii i-au auzit pe cei doi ridicând vocea.

Potrivit publicației Il Giorno, cubanezul era găzduit de câteva săptămâni în casa românului, dar nu și-ar fi plătit chiria. Cei doi au început să se certe, totul degenerând rapid într-un asalt teribil. Cubanezul a luat un cuțit din bucătărie și a început să-l lovească pe român.

Iulian a încercat să scape de furia individului, refugiindu-se pe balcon, însă a fost prins și înjunghiat de mai multe ori în ceafă. "După ce l-a înjunghiat, continua să-l lovească și cu piciorul", le-ar fi spus un martor unor trecători dimineața. 

Pe acelaşi subiect

Câteva minute mai târziu, carabinierii din Desio primesc alerta și se grăbesc la fața locului cu toate patrulele disponibile. Nu este clar cine a dat alarma, iubita românului sau un alt rezident. Cert este că pe balconul de la primul etaj al casei din via. Matteotti 33, oamenii legii l-au găsit pe român fără suflare, într-o baltă de sânge, cu chipul transfigurat. 

Cubanezul neagă crima odioasă: "Nu l-am omorât, nu aveam datorii la chirie"

Imediat, polițiștii au pornit în căutarea presupusului criminal, pe care l-au prins în scurtă vreme lângă Piazza Conciliazione din apropiere. Bărbatul avea două valize și încerca să fugă.

Arma crimei - un cuțit de bucătărie - a fost găsită într-un tomberon, pătată de sânge.

Cubanezul a fost reținut, însă neagă implicarea în crima odioasă. "Nu l-am omorât, nu aveam datorii la chirie", a spus Reyes, care a fost interogat marți dimineață în închisoarea Monza, pentru validarea reținerii efectuate de carabinieri. 

La finalul audierilor, avocatul suspectului a cerut să se aplice o măsură mai puțin restrictivă clientului său, însă judecătorul a dispus ca tânărul de 29 de ani să rămână în continuare după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » "Îl lovea cu piciorul și după ce l-a înjunghiat". Român ucis cu sălbăticie într-o casă veche din Italia. A fost atacat cu un cuțit și abandonat într-o baltă de sânge