Antena Meniu Search
x

Un instalator a câștigat un Porsche, l-a vândut, a câștigat altul două zile mai târziu

Un instalator din Marea Britanie se poate considera un om cu adevărat norocos. Bărbatul a câștigat un Porsche 911 Carrera 4 GTS în valoare de 110.000 de lire, l-a vândut pentru a depune bani pentru o casă, doar pentru a câștiga alt model două zile mai târziu.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 13.10.2019, 13:56

Un instalator din Marea Britanie se poate considera un om cu adevărat norocos. Bărbatul a câștigat un Porsche 911 Carrera 4 GTS în valoare de 110.000 de lire, l-a vândut pentru a-și lua o casă, doar pentru a câștiga alt model două zile mai târziu.

Singura consolare a instalatorului Tom Harvey, atunci când a decis să vândă mașina Porsche 911 Carrera GTS, câștigată la un concurs online în 2017, a fost faptul că va putea să-și cumpere, în final, locuința dorită.

În mod cu totul uluitor, la doar două zile după ce a vândut automobilul (primit cadou alături de o mică avere, 20.000 de lire), Tom Harvey a dat o nouă lovitură, la același tip de concurs online - "spot the ball" (ghicește unde este mingea).

De data aceasta, premiul a fost un Porsche Macan S de doar 50.000 de lire.

Porsche Macan S

Cumulat, cele două concursuri i-au adus bărbatului aproape 200.000 de lire. "Trebuie că sunt unul dintre cei mai norocoși oameni de pe planetă în acest moment", a declarat Tom, din orașul Dartford, aflat la aproximativ 30 de kilometri sud-est de Londra.

Potrivit Daily Mail, atunci când a primit vestea era la un curs pentru instalatori, alături de tatăl lui. "Am plecat pe loc și m-am dus direct la Porsche. Nu am crezut că voi câștiga nici măcar o dată, dar de două ori, sunt chiar uimit", a mărturisit englezul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un instalator a câștigat un Porsche, l-a vândut, a câștigat altul două zile mai târziu