Intr-o scoala din statul Washington, cursurile obisnuite s-au suspendat pentru ca toti elevii sa confectioneze cocori din hartie pliata

Publicat: 23.12.2012, 08:51.

Americanii nu si-au revenit inca dupa masacrul de la scoala din Newtown, unde 26 de copii si profesori au fost ucisi intr-un atac fara sens. In timp ce politicienii se cearta pe tema controlului armelor de foc, elevii unei scoli dintr-o alta parte a Statelor Unite au gasit o cale sa-si arate solidaritatea cu familiile indoliate.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.