Antena Meniu Search
x

Ionuţ Otelac, românul asasinat în Costa Rica, primise amenințări cu moartea încă de acum două săptămâni (Video)

Presa din Costa Rica publică noi informaţii în cazul lui Ionuţ George Otelac, românului de 38 de ani asasinat, împreună cu iubita lui, pe un bulevard din Alajuelita. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.09.2019, 09:02

Presa din Costa Rica publică noi informaţii în cazul lui Ionuţ George Otelac, românului de 38 de ani asasinat, împreună cu iubita lui, pe un bulevard din Alajuelita. 

Potrivit unor surse citate de publicaţia Diario Extra, Ionuţ George Otelac primise ameninţări cu moartea încă de acum două săptămâni. 

Apropiaţii iubitei românului spun că Raquel Maria Gamboa Mora, 25 de ani, şi ea ucisă în atacul mafiot, era foarte tristă în ultima perioadă.

Tânăra era îngrijorată, însă nu a spus nimănui din ce cauză. Cei doi motociclişti care i-au împuşcat mortal pe Ionuţ şi Raquel încă nu au fost prinşi.

Momentul în care Ionuţ George Otelac şi iubita lui au fost asasinaţi a fost filmat de camerele de supraveghere

O reglare de conturi sau crimă pasională

Poliţia este pe urmele celor doi atacatori, însă motivul din spatele dublei crime nu a fost deocamdată dezvăluit. Se pare, însă, că anchetatorii merg pe două ipoteze.

Fie a fost vorba despre o reglare de conturi, fie o crimă pasională.

Prima dintre variante ar putea fi cea valabilă, mai ales, potrivit poliţiei, că cei doi asasini au fost văzuți pe 25 iulie la înmormântarea lui Pelon, un important membru al rețelei de trafic de droguri care operează în zonă.

Ionuţ Otelac, românul asasinat în Costa Rica, primise amenințări cu moartea încă de acum două săptămâni

Presa din Costa Rica scrie că românul nu era străin al fenomenului privind traficul de droguri, mai ales că, în 2001, Ionuţ a fost arestat pentru trafic de droguri.

El a fost prins pe aeroportul din Juan Santamaria, în timp ce încerca să transporte 20 de kilograme de cocaină în sticle de vin. 

Ionuţ George Otelac şi iubita lui, asasinaţi la comandă în Costa Rica

Reamintim că Ionuţ George Otelac şi iubita lui au fost asasinaţi la comandă în Costa Rica.

Scenele de groază s-au întâmplat la o oră de vârf pe un bulevard aglomerat din San Jose.

Românul de 38 de ani şi iubita lui mai tânără, modelul Raquel Maria Gamboa Mora, în vârstă de 25 de ani, se aflau într-o maşină Suzuki Vitara când, doi motociclişti s-au apropiat de vehicul, au deschis focul, apoi s-au facut nevăzuţi.

Momentul atacului mafiot a fost filmat de camerele de supraveghere.

Străpuns de gloanţe, românul a pierdut controlul volanului şi a lovit din plin o maşină parcată pe marginea drumului. În urma impactului, maşina în care se aflau românul şi fata de 25 de ani a luat foc, însă oamenii care se aflau în zonă au reuşit să stingă incendiul.

În scurt timp, la faţa locului au ajuns şi echipele de prim-ajutor. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru românul de 38 de ani şi iubita lui.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Ionuţ Otelac, românul asasinat în Costa Rica, primise amenințări cu moartea încă de acum două săptămâni (Video)