Antena Meniu Search
x

Italiancă infectată cu coronavirus, strigăt de ajutor din Marea Britanie: "Ne lasă să murim acasă, singuri, ca niște câini" (Video)

O italiancă infectată cu coronavirus, care trăiește și muncește ca avocat la Londra, în Marea Britanie, a făcut un apel disperat pe Facebook. Linda Pasqui se simte abandonată și spune că autoritățile o tratează ca pe un animal.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.04.2020, 11:58

Linda Pasqui are 49 de ani, este de profesie avocat și este infectată cu coronavirus
Italiancă infectată cu coronavirus, strigăt de ajutor din Marea Britanie: Ne lasă să murim acasă, singuri, ca niște câini - capturi video Facebook
  • Linda Pasqui are 49 de ani și este de profesie avocat.
  • Italianca a postat pe Facebook un mesaj video cutremurător.

O italiancă infectată cu coronavirus, care trăiește și muncește ca avocat la Londra, în Marea Britanie, a făcut un apel disperat pe Facebook. Linda Pasqui​ se simte abandonată și spune că autoritățile o tratează ca pe un animal.

Linda Pasqui are 49 de ani, este de profesie avocat și, în urmă cu aproape două săptămâni a fost infectată cu coronavirus. 

Marți, femeia a postat pe Facebook un mesaj video cutremurător, în care cere ajutorul Italiei. Vizibil afectată de boală, femeia spune că îi este din ce în ce mai greu să respire, are febră, tușește, nu mai are miros și nu mai simte gustul alimentelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Linda acuză că a fost abandonată de autoritățile britanice și că este lăsată să moară singură în casă, "ca un câine", scrie Corriere del Umbria.

"În Anglia, refuză să-ți mai facă test dacă ești bolnav și te lasă să mori singuri în casă, ca pe un câine. Acest guvern britanic este îngrozitor, sunt mincinoși, denaturează datele reale, nu credeți prostiile pe care vi le spun englezii. Ne lasă să murim în case, ca niște animale. Aici, sunt încălcate drepturile omului. Rușine! Rușine! Să vă rușine!", a fost strigătul de ajutor al italiancei. 

După apelul disperat al Lindei pe Facebook, doi prieteni de familie ai femeii, ambii avocați - Gabriele Picano și Manuela Di Ruscio - au reușit să discute cu un oficial al ministerului italian de Externe, care însă nu a dat garanții, dar a spus că face tot posibilul ca un medic să ajungă la domiciliul Lindei, scrie frosinonetoday.it.

684 de decese în Marea Britanie, în 24 de ore

Bilanţul morţilor din cauza noului coronavirus în Marea Britanie a crescut cu 684, ajungând la 3.605 de decese, a anunţat vineri Ministerul britanic al Sănătăţii. 

În total, numărul pacienților Covid-19 a crescut de la 33.718 - câte se înregistrau joi - la 38.168 până vineri dimineaţa.

De asemenea, în total 173.784 de persoane au fost testate în vederea depistării virusului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Italiancă infectată cu coronavirus, strigăt de ajutor din Marea Britanie: "Ne lasă să murim acasă, singuri, ca niște câini" (Video)