Antena Meniu Search
x

Foto Mesajul transmis de soțul Halynei Hutchins, femeia împușcată de Alec Baldwin în timpul filmărilor la producția "Rust": ”Pierderea noastră este enormă”

Matthew Hutchins, soțul lui Halyna Hutchins, directoarea de imagine împușcată mortal de Alec Baldwin, pe platoul de filmare al producţiei "Rust", la Bonanza Creek Ranch, a transmis un prim mesaj după moartea soției sale. Bărbatul spune că a vorbit cu Alec Baldwin și ”a fost de foarte mare sprijin”.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.10.2021, 15:41

Mesajul surprinzător transmis de soțul lui Halyna Hutchins, femeia împușcată de Alec Baldwin în timpul filmărilor la producția "Rust"
Mesajul surprinzător transmis de soțul lui Halyna Hutchins, femeia împușcată de Alec Baldwin în timpul filmărilor la producția "Rust" - Profimedia Images

Bărbatul, care i-a fost alături în ultimii 16 ani, a postat pe Twitter o fotografie cu soția lui și fiul lor, Andros, alături de următorul mesaj: „Halyna ne-a inspirat pe toți cu pasiunea și viziunea ei, iar moștenirea ei este mult prea importantă pentru a fi exprimată în cuvinte. Pierderea noastră este enormă și cerem presei să respecte confidențialitatea familiei mele în timp ce încercăm să facem față durerii. Le mulțumim tuturor pentru că au împărtășit imagini și povești din viața ei”, a scris soțul acesteia, pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Matthew Hutchins a declarat pentru Fox News că a vorbit cu Alec Baldwin după tragedie și s-a arătat foarte susținător. 

Actorul a fost văzut ieșind în biroul șerifului în lacrimi, detectivii confirmând că a oferit de bunăvoie o declarație. Alec Baldwin a declarat ulterior că a fost devastat de cele întâmplare și că a fost în legătură cu soțul lui Hutchins pentru a oferi „sprijin lui și familiei sale”.

Pe acelaşi subiect

Mesajul lui Alec Baldwin după ce a împușcat-o pe Halyna Hutchins

"Nu există cuvinte prin care să-mi exprim şocul şi tristeţea cu privire la accidentul tragic în urma căreia a murit Halyna Hutchins, soţie, mamă şi colegă a noastră extrem de admirată. Ţin legătura cu soţul ei, oferind sprijinul meu lui şi familiei lui. Inima mea este frântă pentru soţul ei, fiul lor şi toţi cei care au cunoscut-o şi au iubit-o pe Halyna", a scris Baldwin într-un mesaj pe Twitter.

„Colaborez pe deplin cu ancheta poliției pentru a afla cum a fost posibilă această tragedie și sunt în legătură cu soțul ei, oferindu-i sprijinul lui și familiei sale. Inima mea este zdrobită pentru soțul ei, fiul lor și toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna”, a mai spus actorul.

Regizorul filmului, rănit de proiectilul care a ucis-o pe Halyna Hutchins

Regizorul filmului, Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost rănit şi transportat cu ambulanţa la un spital local.

Producţia filmului "Rust" a fost suspendată pentru "o perioadă nedeterminată", au relatat mai multe media citând compania de producţie a peliculei, Rust Movie Productions LLC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Mesajul transmis de soțul Halynei Hutchins, femeia împușcată de Alec Baldwin în timpul filmărilor la producția "Rust": ”Pierderea noastră este enormă”