Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o femeie sare în piscina înghețată pentru a-și salva câinele de la înec, în SUA

Gest eroic făcut de o femeie din SUA. Aceasta a sărit fără ezitare în piscina înghețată pentru a-și salva câinele de la înec. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Animalul, pe numele său Sid, se juca cu celălalt câine al familiei în momentul în care a alunecat şi a căzut în piscină.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 24.02.2021, 10:47

Un căţel a fost salvat de la înec în ultima clipă
Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au dezvăluit momentul în care o femeie şi-a salvat câinele de la înec - CCTV
  • Un căţel a fost salvat de la înec în ultima clipă
  • Stăpâna nu a ezitat să sară în piscina îngheţată

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au dezvăluit momentul în care o femeie şi-a salvat câinele de la înec. Animalul căzuse într-o clipă de neatenţie în piscina din curte. Cum apa era îngheţată, patrupedul nu a mai reuşit să iasă singur la suprafaţă. 

Cei doi câini ai lui Jennie Tatum se jucau în curtea familiei sale. Incidentul a avut loc în statul Tennessee, din SUA. Unul dintre ei, pe numele său Sid, a alunecat și a spart gheața care se formase la suprafaţa piscinei. 

Din fericire, Jennie l-a văzut pe Sid alunecând și a sărit imediat în apă după el, potrivit dailymail.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile au dezvăluit momentul în care femeie încearcă disperată să îndepărteze gheața din jur, în timp ce îşi face loc prin piscină, încercând să îl găsească pe Sid dedesubt. La început nu îl poate localiza, așa că țâșnește afară și aleargă în jurul ei pentru a încerca să privească de sus, într-o tentativă de a localiza animalul.

În cele din urmă, îl vede și sare înapoi în piscină și sparge şi mai multă gheață înainte să poată ajunge la Sid și să-l ridice din apă.

Doar câteva secunde au făcut diferenţa

Jennie și soțul ei Mike l-au condus apoi pe căţel la un cabinet veterinar, unde medicul le-a spus că Sid, care a fost prins sub gheață mai mult de un minut, ar fi murit dacă ar fi stat în piscină câteva secunde mai mult.

Femeia a încărcat videoclipul pe Facebook alături de o descriere: ''Aproape că l-am pierdut pe micul nostru Sid, joi dimineață. Dacă nu ar fi fost reacția rapidă, el nu ar fi fost aici''.

Şi soţul este recunoscător pentru curajul de care a dat dovadă Jennie. 

''Eram la serviciu, dar întregul incident a fost înregistrat. A fost prins sub gheață puțin peste un minut. A fost îngrozitor. Jennie este cu adevărat uimitoare!''

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o femeie sare în piscina înghețată pentru a-și salva câinele de la înec, în SUA