Antena Meniu Search
x

Video Momentul uluitor în care cinci maşini de lux sunt furate în mai puţin de 60 de secunde. Valoarea totală a autovehiculelor e de 800.000 de euro

Un grup de hoți a furat cinci mașini de lux în valoare de peste 800.000 de euro, dintr-o unitate industrială din oraşul Essex, din Anglia, relatează Daily Mail. "Prada" hoţilor include două autovehicule Mercedes, un Porsche, dar şi o maşină rară de înaltă performanţă Ariel Atom. Poliția din oraş au făcut un apel pentru mai multe informații, până acum fiind găsită o singură mașină. 

de Marina Dinu

la 06.12.2022, 14:17

Momentul uluitor în care cinci maşini de lux sunt furate de hoţi în mai puţin de 60 de secunde
Momentul uluitor în care cinci maşini de lux sunt furate de hoţi în mai puţin de 60 de secunde - Poliţia Essex

Poliția din Essex face apel pentru ajutor după ce cinci mașini de lux, în valoare de peste 800.000 de euro, au fost furate într-un raid care a durat mai puțin de 60 de secunde, relatează Daily Mail. 

Pe 11 noiembrie, în jurul orei 4.45 (ora Angliei), hoții au intrat într-o unitate industrială de pe Brentwood Road. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, pot fi văzute două persoane care deschid porțile pentru a-și lăsa complicii să-și evadeze. 

Hoții pleacă mai întâi cu un Ariel Atom rar - acesta are un preț de pornire de aproape 70.000 de euro. Un Mercedes G-Wagon în valoare de aproape 140.000 de euro iese apoi pe poartă. Un Porsche 911 Carrera, în valoare de puţin peste 100.000 de euro, este condus de hoţi pe poartă, înaintea mașinii finale, un Mercedes Maybach în valoare de 173.000 de euro. 

Pe acelaşi subiect

Hoții au tăiat șuruburile de pe poarta din față înainte de a intra în unitate

Polițiștii au spus că hoții au tăiat șuruburile de pe poarta din față înainte de a intra în unitate. 

Poliția din Essex a confirmat că Maybach a fost acum recuperată, dar restul de patru mașini sunt încă dispărute. 

„Ofițerii au fost chemați la o unitate industrială de pe Brentwood Road din Bulphan, la scurt timp după miezul nopții, pe 11 noiembrie, în urma unor informații despre furtul a cinci mașini de lux.

Suspecții au intrat în curte, tăind șuruburile de pe poarta din față înainte de a fura cinci vehicule, în valoare estimată la peste 700.000 de lire sterline. Mașinile furate au inclus două Porsche, un Mercedes și un rar Ariel Atom.

„Facem apel la oricine care ar fi fost martor la ceva sau ar putea avea înregistrări CCTV sau dashcam, inclusiv mașinile furate, să ne contacteze", a transmis poliţia din Essex.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Momentul uluitor în care cinci maşini de lux sunt furate în mai puţin de 60 de secunde. Valoarea totală a autovehiculelor e de 800.000 de euro