Mos Craciun, arestat in Austin

Publicat: 27.12.2012, 13:51.

Mos Craciun le aduce cadouri doar copiilor cuminti. Dar daca e sa ne luam dupa autoritatile texane, nici mosul n-a fost prea ascultator anul acesta. Mosul a fost arestat in Austin, dupa ce i-a indemnat pe copii sa scrie cu creta pe trotuar, pentru intreaga lume, care sunt dorintele lor. Totul s-a intamplat in fata unei cladiri guvernamentale iar politistii i-au pus Mosului catusele chiar de fata cu cei mici. Motivul - mosul l-a ignorat pe angajatul din respectiva cladire, care ii ceruse sa nu mai scrie cu creta in acel loc.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.