Antena Meniu Search
x

Nemții au făcut spital într-un avion și zboară cu el să trateze bolnavii de coronavirus din Franța sau Italia (video)

Nemții au făcut spital într-un avion și zboară cu el să trateze bolnavii de coronavirus din Franța sau Italia. Imagini unice din interiorul aeronavei au devenit virale.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.04.2020, 12:31

  • 38 de pacienți pot fi tratați în avion.
  • 6 stații de terapie intensivă are aeronava.

Nemții au făcut spital într-un avion și zboară cu el să trateze bolnavii de coronavirus din Franța sau Italia. Imagini unice din interiorul aeronavei au devenit virale.

Germania trateză pacienții cu coronavirus din țările vecine care au fost afectate mai grav de pandemie și pentru asta a amenajat un spital zburător.

Militarii germani zboară cu pacienți pozitivi cu Covid-19 din Franța și Italia, în efortul de a ajuta țările ale căror servicii de sănătate se luptă să facă față crizei.

Un avion al forțelor aeriene a aterizat la Bergamo, în nordul Italiei, sâmbătă de dimineață, și urmează să se întoarcă la Köln cu șase pacienți italieni, care vor fi tratați la diferite spitale din regiune.

Pe acelaşi subiect

Imaginile recent publicate au dezvăluit echipamentul remarcabil aflat la bordul avionului, care este un Airbus A-310 Medivac, scrie portandterminal.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent, Germania folosește 4 sau 5 din aceste aeronave în diferite variante, și întotdeauna cel puțin unul dintre ele așteaptă în alertă cu un kit de transport medical instalat. Avionul special din imagini este „August Euler”, staționat în Köln cu paturi pentru 38 de persoane și alte 6 stații de terapie intensivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Nemții au făcut spital într-un avion și zboară cu el să trateze bolnavii de coronavirus din Franța sau Italia (video)