Antena Meniu Search
x

O femeie furioasă a chemat poliţia, după ce a ratat la minut oferta de mic dejun a unui restaurant

Clienta unui restaurant din Marea Britanie a devenit extrem de furioasă, după ce nu a reuşit să îşi cumpere oferta de la mic dejun, în condiţiile în care intervalul în care putea face comanda expirase. Femeia a decis să sune la poliţie, în căutarea dreptăţii. Oamenii legii nu au avut însă aceeaşi părere.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 23.01.2021, 18:44

Reacţia poliţiştilor nu a fost în concordanţă cu aşteptările femeii
O femeie furioasă a chemat poliţia, după ce a ratat la minut oferta de mic dejun a unui fast-food - Imagine ilustrativă via Profimedia Images
  • O femeie a sunat la poliţie, după ce nu a reuşit să prindă oferta de mic dejun a unui fast-food
  • Incidentul a avut loc în Marea Britanie

O clientă înfometată a ajuns să cheme poliţia, după ce a ratat la minut să îşi comande oferta de mic dejun a unui fast-food. Aceasta era furioasă că respectivele produse se găseau doar până la ora 11. Nedorind să îşi comande altceva, femeia a crezut că va găsi o soluţie din partea ofiţerilor. Astfel, ea nu a ezitat să apeleze numărul de urgenţă. 

Incidentul a avut loc în Marea Britanie. Se pare că potrivit informaţiilor locale, femeia ar fi aşteptat la coada de la drive-thru, dar până a ajuns în dreptul ferestrei pentru a face comanda, ceasul deja trecuse de ora 11. 

În condiţiile în care oferta era valabilă doar până la respectiva oră, clientă a devenit extrem de recalcitrantă când s-a lovit de refuzul angajaţilor. Situaţia i s-a părut nedreaptă, aşa că singura soluţie pe care a găsit-o a fost să sune la poliţie. 

Reacţia poliţiştilor nu a fost în concordanţă cu aşteptările femeii

Dar ofițerii au fost departe de a fi impresionați, mai ales că apelul nu era justificat, având în vedere că incidentul nu era de fapt o urgenţă. Reprezentanţii legii susţin că i-au dat câteva sfaturi clientei legate de conduita pe care trebuia să o aibă. 

Mai mult, poliţiştii au ţinut să îi spună că în cazul în care dorea cu orice preţ să pună problema unei autorităţi, ar fi trebuit mai degrabă să se adreseze managementului restaurantului şi nicidecum să apeleze la forţele de ordine. 

Unii internauţi au glumit pe seama situaţiei. Femeia a primit chiar şi porecle pe baza anumitor produse din meniul restaurantului, potrivit mirror.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Inedit » O femeie furioasă a chemat poliţia, după ce a ratat la minut oferta de mic dejun a unui restaurant