Antena Meniu Search
x

Galerie foto O influenceriță din Chișinău s-a aruncat în gol de la etajul 14, după un mesaj tulburător pe Instagram: "Eu nu cred, aici ceva nu-i curat"

O influenceriță în vârstă de 24 de ani din Chișinău, urmărită de peste 100.000 de persoane pe Instagram, a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul 14 al unei clădiri. Nu este clar ce a împins-o pe tânără la acest gest extrem.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 10.06.2021, 18:06

Tânăra locuia împreună cu iubitul ei, iar la momentul tragediei era de una singură acasă, transmite publicația locală Unimedia. Nimeni nu își explică din ce motiv a decis femeia să își pună capăt zilelor, iar vecinii susțin că nu au auzit certuri sau scandaluri.

Un ultim mesaj postat pe Instagram, fanii sunt sfâșiați de durere

În noaptea de miercuri spre joi, aceasta a postat o fotografie neagră pe profilul de Instagram, însoțită de un singur cuvânt: "Sfârșit". Nu este clar dacă ea a postat mesajul sau altcineva, poliția din capitala Republicii Moldova urmând a face lumină în acest caz. Publicațiile locale spun că aceasta locuia la etajul 9, însă a urcat până la etajul 14, de unde s-a aruncat în gol, acolo fiind găsite geanta ei, geaca şi telefonul.

"Drum lin spre cer... Păcat că atât de devreme ai ales să renunți, tragedie pentru cei dragi, odihnă veșnică!", a scris un urmăritor în comentarii. "Îmi pare rău ca nu a putut trece peste greutăți, chiar speram sa nu fie adevărat….", a mărturisit un altul. "Da cum putea așa o fată plină de viață și mereu cu zîmbetul pe față să se arunce? Eu nu cred, aici ceva nu-i curat, cineva o împins-o mai degrabă! Doamne, nu-mi vine a crede, dacă e adevărat Dumnezeu să o ierte!", a scris o altă tânără.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O influenceriță din Chișinău s-a aruncat în gol de la etajul 14, după un mesaj tulburător pe Instagram: "Eu nu cred, aici ceva nu-i curat"