Antena Meniu Search
x

Video O mamă din Turcia şi-a aruncat copiii pe geam, ca să-i salveze din apartamentul în flăcări. Vecinii i-au prins cu păturile

O filmare teribilă publicată de mass-media turce, arată momentul în care patru copii sunt aruncaţi de mama loc pe geam, de la etajul 3, pentru a-i salva din apartamentul curprins de flăcări. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.02.2021, 14:34

O mamă din Turcia şi-a aruncat copiii pe geam, ca să-i salveze din apartamentul în flăcări Vezi și

Momente de groază trăite, ieri, 24 februarie, în cartierul Bayrampasa din Istanbul, după ce un incendiu a izbucnit la etajul 3 al unui bloc cu 5 etaje.

Înainte ca echipajele de pompieri să ajungă la faţa locului, o mamă şi-a salvat cei patru copii dându-le drumup pe geam, în păturile întise de vecini, scrie publicaţia turcă Duvar.

Momentul a fost filmat, iar înregistrarea a fost publicată pe reţelele de socializare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Martorii povestesc scene teribile.

"Ne-am grăbit să ajutăm, după ce am văzut fumul negru. Am deschis păturile când am auzit strigătele copiilor. O femeie i-a aruncat în jos. I-am salvat cu ajutorul păturii", a declarat Mustafa Tosun, potrivit trthaber.com.

Ayșegül Kar, unul dintre martorii oculari, a spus că salvarea copiilor a fost un mare miracol: "Am auzit exploziile. În acel moment, am ieșit afară și oamenii din jur au ajutat. Au aruncat copiii jos, ca s nu fie afectați de fum".

Şase copii şi doi adulţi au ajuns la spital, în urma incendiului.

Din primele date, se pare că totul a pornit de la un scurtcircuit la un panou electric.

Reamintim că, săptămâna trecută, o femeie din Constanța a murit după ce a căzut de la balconul apartamentului aflat la etajul 6, cuprins de un incendiu violent.

Captivă în propria casă, înconjurată din toate părţile de flăcări, femeia a ieşit pe balcon şi a făcut un gest extrem, în încercarea de a se salva.

După ce a atârnat câteva secunde de zidul balconului, a căzut în gol 15 metri. Totul sub privirile neputincioase ale pompierilor, care nu știau cum să o salveze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O mamă din Turcia şi-a aruncat copiii pe geam, ca să-i salveze din apartamentul în flăcări. Vecinii i-au prins cu păturile