Antena Meniu Search
x

O tânără româncă şi alte două femei au fost ucise în Valencia, în ultimele 5 luni. Toate trei au fost sugrumate, apoi aruncate în şanţ

Poliţia Naţională şi Garda Civilă investighează dacă există vreo legătură între trei cazuri de crimă, ce au avut loc în Valencia, Spania, în ultimele 5 luni. Trei femei, între care şi o tânără româncă în vârstă de 19 ani, au fost strangulate, apoi aruncate într-un şanţ, faptele având loc în aceeași zonă geografică.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.04.2021, 13:21

  • Florina Gogos a fost dată dispărută la începutul acestui an. În seara zilei de 8 ianuarie, tânăra de 19 ani s-a urcat într-o maşină şi de atunci nu a mai văzut-o nimeni.
  • Avea să fie găsită moartă într-un şanţ o lună mai târziu.

Ultima victimă este Olga Pardo, o femeie în vârstă de 43 de ani, al cărei cadavru a fost găsit săptămâna trecută, într-un șanț din districtul Massarrojos, în Valencia. Conform rezultatelor provizorii ale autopsiei, femeia fusese sugrumată înainte de a fi aruncată în apă. Cadavrul a fost găsit întâmplător, potrivit 65ymas.com.

Toate cele trei femei au fost strangulate, apoi aruncate într-un şanţ

65ymas.com

Cazul amintește de Florina Gogos, românca de 19 ani găsită moartă pe 30 ianuarie, tot într-un şanţ, în apropierea pistei Silla unde fata se prostitua. Criminaliștii au găsit, de asemenea, pe trupul tinerei, semne ale unei strangulări.

Dar, înainte de aceste două cazuri, o altă crimă zguduia comunitatea din Valencia. 

Pe acelaşi subiect

În noiembrie anul trecut, trupul neînsufleţit al Aliciei Valera, un oficial de 45 de ani al Administrației Justiției, a fost găsit în canalul de irigații El Progreso, la câțiva metri de centrul urban al orașului La Hoya. Examinarea criminalistică a scos la iveală că şi ea a fost sugrumată. 

Acum, poliţiştii spanioli vor să afle dacă există vreo legătură între aceste trei crime, mai ales că cele trei cazuri sunt în continuare nerezolvate, criminalul sau criminalii fiind în libertate.

Florina a fost ucisă chiar în ziua în care a dispărut

Florina Gogos a fost dată dispărută la începutul acestui an. În seara zilei de 8 ianuarie, tânăra de 19 ani s-a urcat într-o maşină, pe o stradă din Albal, o municipalitate din comuna Horta Sud, Valencia, şi de atunci nu a mai văzut-o nimeni.

Dispariţia Florinei, care obișnuia să se prostitueze lângă pista Silla din Albal, a fost sesizată de la poliţie de colega de cameră a fetei, după ce românca nu a mai venit acasă şi nici nu a mai răspuns la telefon. Tânăra avea să fie găsită moartă într-un şanţ o lună mai târziu.

Florina Gogos a dispărut în 8 ianuarie. A fost găsită moartă într-un şanţ, o lună mai târziu

65ymas.com

Trupul femeii se afla într-o stare avansată de descompunere şi a fost găsit plutind într-un șanț situat între Silla și Albufera. Descoperirea a fost făcută de un vânător amator, iar surse din anchetă susţineau atunci că Florina ar fi fost ucisă chiar în ziua dispariţiei sale.

Agenții au reușit identificarea româncei cu ajutorul a două tatuaje: o coroană pe mâna dreaptă și o frază în limba aromână pe piept. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O tânără româncă şi alte două femei au fost ucise în Valencia, în ultimele 5 luni. Toate trei au fost sugrumate, apoi aruncate în şanţ