Antena Meniu Search
x

Parlamentar nevoit să demisioneze, după ce a uitat că are camera pornită într-o ședință pe Zoom, în Argentina

Un parlamentar din Argentina și-a dat demisia după ce a uitat că are camera video activată pe Zoom și i-a sărutat bustul iubitei, chiar în timpul unei sedințe pe tema Covid-19.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 26.09.2020, 16:51

  • Juan Emilio Ameri a mărturisit, pentru Todo Noticias, că regretă gestul
  • "Sunt foarte afectat de ceea ce se întâmplă", a spus fostul senator
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observatorul orei 19

Fără a socoti prea mult consecințele unui astfel de gest și fără a verifica dacă este activată camera video, Juan Emilio Ameri, în vârstă de 47 de ani, i-a dat jos bluza iubitei și a sărutat-o cu foc, spre uimirea colegilor parlamentari.

Președintele Camerei, Sergio Massa, s-a văzut nevoit să întrerupă sesiunea video pentru "ofense" și l-a suspendat pe parlamentar pentru 180 de zile. "Vom asculta explicațiile, dar nu vom permite așa ceva", a spus oficialul.

Iar explicațiile au venit, în cele din urmă, însoțite de o demisie. Într-un interviu pentru Todo Noticias, care a și publicat înregistrarea pe Twitter, Juan Emilio Ameri a mărturisit că regretă gestul și își asumă întreaga responsabilitate.

Juan Emilio Ameri

"Sunt foarte rușinat. Partenera mea a venit din baie și am întrebat-o cum se simte cu implanturile și le-am sărutat, pentru că avuse o operație estetică acum 10 zile", a spus parlamentarul.

"A fost un moment de intimitate cu partenera mea care a devenit public. Îmi asum și mă simt rușinat. Sunt foarte afectat de ceea ce se întâmplă", a adăugat Juan Emilio Ameri, fost senator din partea formațiunii Frente de Todos, aflată la putere în Argentina.

Celeste Burgos

Femeia din imagini a fost identificată ca fiind Celeste Burgos, consilier politic al parlamentarului.

Politicianul are trei copii cu fosta soție, Alejanda Escudero, de care s-a despărțit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Parlamentar nevoit să demisioneze, după ce a uitat că are camera pornită într-o ședință pe Zoom, în Argentina