Antena Meniu Search
x

Mamă terifiată în timpul botezului copilului său, după ce preotul aproape scapă bebeluşul în cristelniţă (Video)

O mămică a vorbit despre momentul în care a privit îngrozită cum preotul îi scufunda în apă copilul care ţipa cu toată puterea în timpul ritualului de botez.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 21.10.2020, 15:32

Bebeluş speriat în timpul ritualulu ide botez
Videoclipul făcut cu telefonul mobil îl arată pe preot scufundându-l pe bebeluș în cristelniţa de botez - Youtube/ New Video News
  • Videoclipul a fost făcut cu telefonul mobil.
  • Familia a depus o plângere împotriva preotului.

Preotul poate fi văzut scufundând bebelușul în cristelniţa de botez, în timp ce picioarele copilului se tot lovesc de marginea metalică în timpul ritualului, la o biserică din Limassol, Cipru. Copilul este auzit cum plânge de spaimă în timp ce aproape este scăpat din mâinile preotului.

Videoclipul făcut cu telefonul mobil îl arată pe preot scufundându-l pe bebeluș în cristelniţa de botez, în timp ce picioarele se tot loveau de marginea metalică, în timpul ritualului religios. Incidentul a avut loc la o biserică din Limassol, Cipru.

Ntina Shitta, mama, a povestit întreaga înâmplare, ea însuşi postând şi clipul. Aceasta a spus că a depus şi o plângere oficială în urma ceremoniei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În videoclip, preotul ține bebelușul de o mână, în timp ce aproape-i alunecă de mai multe ori, apoi îl ridică deasupra capului înainte de a-l scufunda în cristelniţă. În tot timpul, copilul a ţipat şi s-a zbătut sub ochii mamei care încerca să îi facă semne preotului, simţind că ceva nu este în regulă.

„Cu toții i-am strigat [preotului] să fie atent, dar el a răspuns: Eu sunt responsabil pentru botez”, a spus Ntina în postarea sa de pe Facebook, descriind acțiunile preotului ca fiind „oribile”. „Bebelușul a devenit roșu, era foarte speriat! Acest preot ne-a distrus cea mai frumoasă zi”.

Părinții au depus o plângere la biserică după ceremonia despre care susțin că l-a lăsat pe bebeluș cu răni.

Potrivit Mirror, într-un interviu, părintele Panagiotis Baroutis, și-a oferit scuze familiei, dar a negat orice acțiune greșită şi intenționată referitor la actul său din timpul botezului.

„Adevărul este că bebelușul la un moment dat aproape a alunecat din mâinile mele și, după cum puteți vedea în videoclip, mi-am așezat brațul sub șold pentru a-l proteja. Nu a existat nicio intenție din partea mea de a lovi sau răni copilul. Am botezat mulți copii. Când mi-am dat seama că bebelușul era stresat, am încercat să finalizez ritualul cât mai curând posibil." a declarat preotul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Mamă terifiată în timpul botezului copilului său, după ce preotul aproape scapă bebeluşul în cristelniţă (Video)