Antena Meniu Search
x

Momentul emoţionant în care "Prinţul Adormit" şi-a mişcat degetele pentru prima dată după 15 ani de stat în comă

Un prinț din Arabia Saudită, aflat în comă de mai bine de un deceniu, a reușit să-și miște pentru prima dată degetele de la mână. Momentul emoţionant a fost filmat.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.10.2020, 16:54

Prinţul aflat pe patul de spital
Prinţul a intrat în comă în urma unui grav accident, în 2005 - Youtube/ Ek Chuks
  • Ultima sa mișcare fizică a fost înregistrată acum cinci ani.
  • Prinţul a fost implicat într-un grav accident rutier în 2005.

Un prinț din Arabia Saudită, aflat în comă de mai bine de un deceniu, a reușit să-și miște pentru prima dată degetele de la mână. Momentul emoţionant a fost filmat.

Prințul Al-Waleed bin Khalid Al-Saud a fost filmat în momentul în care îşi mişcă degetele la auzul unei voci cunoscute, o femeie care în timpul vizitei sale îi strigă numele.

„Bună, Didi, salut, salut, lasă-mă să văd, salut”, spune ea în timp ce prințul își mișcă degetele ca răspuns.

Fericită de reacţia primită, femeia continuă să-i strige „încă unul, încă unul”, iar „Prinţul Adormit” reuşeşte la un momentdat să-şi ridice puţi toată mâna.

„Foarte bine!” poate fi auzită femeia, în timpul videoclipului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile momentului au fost vizionate de aproape 200.000 de persoane pe Twitter și au fost împărtășite, printre alţii, şi de prințesa Noura bint Talal Al-Saud din Arabia Saudită.

Prințul Al-Waleed este în comă din anul 2005, când a suferit o hemoragie cerebrală rezultată în urma unui teribil accident de maşină. Studia la acea vreme la un colegiu militar. Tânărul prinţ se află de atunci pe un pat de spital, conectat la un ventilator.

Ultima sa mișcare fizică a fost înregistrată acum cinci ani, potrivit Daily Mail.

Tatăl prințului nu a renunțat niciodată la speranța că fiul său își va reveni într-o bună zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Momentul emoţionant în care "Prinţul Adormit" şi-a mişcat degetele pentru prima dată după 15 ani de stat în comă