Antena Meniu Search
x

Un român a filmat momentul în care un alt român este fugărit şi prins de poliţişti, în Anglia (Video)

Un român a reuşit să filmeze momentul în care un conaţional este prins de către poliţiştii britanici. El reuşeşte iniţial să fugă, însă imobilizat în scurt timp de poliţişti care au pornit în urmărirea lui. Potrivit autorului filmării, românul ar fi fost prins când fura dintr-un magazin.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.10.2019, 13:35

Vezi și

Un român a reuşit să filmeze momentul în care un conaţional este prins de către poliţiştii britanici.

El reuşeşte iniţial să fugă, însă este imobilizat în scurt timp de poliţiştii care au pornit în urmărirea lui. Potrivit autorului filmării, românul ar fi fost prins când fura dintr-un magazin.

Român prins de poliţiştii britanici, după ce a încercat să fugă de ei

Un român a fost prins de poliţiştii britanici în timp ce încerca să fugă de ei, după ce aceştia l-ar fi surprins în timp ce încerca să fure dintr-un magazin. Autorul filmării este tot român şi a reuşit să filmeze cu telefonul mobil toată scena. Tot el a publicat imaginile pe contul său de Youtube.

Pe acelaşi subiect

Românul prins de poliţişti este foarte violent cu aceştia, atât verbal cât şi fizic, încercând să-i intimideze în primă fază pe oamenii legii, apoi încercând să scape cu fuga.

Este capturat rapid, imobilizat şi încătuşat pe stradă, sub privirile curioase ale trecătorilor. Însă, tânărul nu s-a liniştit şi, deşi era încătuşat, le-a spus poliţiştilor că în ziua următoare va fi liber şi se întoarce după ei ca să se răzbune.

Apoi s-a plâns că poliţistul care l-a capturat l-a lovit la ochi şi a continuat să menţină o atitudine ostilă către oamenii legii. Neimpresionaţi, aceştia l-au transportat spre cea mai apropiată secţie de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un român a filmat momentul în care un alt român este fugărit şi prins de poliţişti, în Anglia (Video)