Antena Meniu Search
x

Un şofer român blocat pe autostradă, în Anglia, din cauza unui accident, a aflat că iubita lui a murit acolo

Un şofer român blocat pe autostradă în Anglia, din cauza unui accident, a aflat că iubita lui a murit acolo. Tânăra româncă a fost ucisă pe loc, maşina ei fiind izbită în plin de un Land Rover. 

de Redactia Observator

la 16.04.2019, 17:02

Un şofer român blocat pe autostradă în Anglia, din cauza unui accident, a aflat că iubita lui a murit acolo. Tânăra româncă a fost ucisă pe loc, maşina ei fiind izbită în plin de un Land Rover. 

Cristian Miculaiciuc e şofer în Anglia, la o firmă de curierat. Pe 3 iulie a fost prins înt-run blocaj în trafic pe M5, în apropiere de Birmingham. La mai puţin de un kilometru în faţă avusese loc un accident. Habar nu avea ce se întâmplase.

După o oră, tânărul a primit un telefon de la poliție. Atunci a aflat că victima era iubita lui. Sorina Gheorghe, în vârstă de 24 de ani, se îndrepta spre locul de muncă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5:40. Un paramedic care se afla și el în trafic a încercat să o salveze pe româncă. Din păcate, Sorina a murit din cauza rănilor suferite, scrie Birmigham Mail.

Pe acelaşi subiect

"Am ajuns pe M5 în jurul orei 9:00, iar accidentul a avut loc la ora 5:40. Aveam de făcut livrări în direcția respectivă. Am aflat după o oră de stat la coadă.", a declarat Cristian

Peugeot-ul în care se afla românca a fost grav avariat după o coliziune cu un Land Rover 4×4. Cei doi bărbați care călătoreau în Land Rover nu au fost răniți. În urma accidentului, drumul a fost închis mai bine de șase ore.

Cristian și Sorina s-au cunoscut în Marea Britanie și erau împreună de peste trei ani. "Te voi purta cu mine în gând până ne vom reîntâlni, îți promit! Odihnește-te în pace sufletul meu frumos!", a scris Cristian pe Facebook.

"Sorina era un om foarte bun şi iubitor. Muncea din greu şi avea o atitudine pozitivă mereu, făcea lucruri mici care să te facă fericit în prezenţa ei.", a mai spus Cristian, 23 de ani, pentru sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un şofer român blocat pe autostradă, în Anglia, din cauza unui accident, a aflat că iubita lui a murit acolo