Antena Meniu Search
x

Video Româncă acuzată că și-a înjunghiat copiii, în Belfast. Fiul de 8 luni a murit, surioara lui este în stare critică la spital

Comunitatea din Ardoyne, un district aflat în nordul Belfastului, Regatul Unit, este în stare de șoc, după ce un băieţel de numai 8 luni și surioara lui de 2 ani au fost înjunghiați în casă. Bebeluşul a murit, în timp ce fetiţa este în stare critică la spital, iar acuzată de fapta abominabilă este chiar mama lor, o tânără româncă în vârstă de 29 de ani. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.07.2021, 12:09

Raluca Tagani este acuzată că și-a înjunghiat cei doi copii în casa lor din Belfast. Micuțul Liam O'Keefe, de numai 8 luni, a fost descoperit mort, marți seară, de poliția din Irlanda de Nord. Sora lui mai mare, în vârstă de 2 ani, a fost dusă la spital în stare critică.

Românca de 29 de ani urmează să apară astăzi în fața magistraților Tribunalului din Belfast.

"Fetița rănită în timpul atacului rămâne în spital, starea copilei fiind descrisă de medici drept una stabilă. Aș dori să mulțumesc comunității locale pentru sprijinul și răbdarea lor neclintite, în timp ce continuăm investigația asupra evenimentelor tragice de marți seară. De asemenea, solicit în continuare ca oricine are informații legate de acest incident să ne contacteze", a scris pe Twitter inspectorul șef Chris Millar.

Daily Mail

Pe acelaşi subiect

Tatăl micuților, distrus de durere: "Sunt cu adevărat înfrânt"

Liam O'Keefe, tatăl copiilor, se afla în Anglia, în momentul teribilului atac, însă a revenit de urgență în Irlanda de Nord. Surprins de reporterii Belfast Live, pe strada plină de baloane albastre, în memoria băiețelului ucis, bărbatul a declarat că este distrus: "Sunt cu adevărat înfrânt. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, pentru tot ajutorul și sprijinul lor".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Raluca Tagani, originară din România, a fost și ea dusă la spital, după presupusul atac, însă poliția a confirmat că tânăra a fost extrenată și dusă la secție pentru a fi audiată.

Fiica lui Liam O'Keefe dintr-o relație anterioară, Lara, în vârstă de 26 de ani, a declarat că tatăl ei a început să țipe când a aflat că fiul lui nu mai este.

"Când a aflat că Liam a murit, a lăsat telefonul și a început să țipe. L-am luat în brațe în timp ce plângea. Tata nu își manifestă, de obicei, sentimentele și văzându-l așa a fost groaznic. Astăzi a văzut trupul bebelușului. Este devastat. Copiii sunt lumea lui", a mărturisit Lara, potrivit Daily Mail.

Liam și Raluca s-au cunoscut în România

Liam a cunoscut-o pe Raluca în România, în timpul unei vacanțe cu prietenii, în urmă cu trei ani.

Despre sora ei vitregă, care acum luptă pentru rămâne în viață, Lara a declarat că "era o fetiță fericită și îi plăcea să joace peek-a-boo".

"Când l-a văzut în spital pe tatăl meu, a început să plângă. Pe Liam l-am văzut doar prin FaceTime, dar era un bebeluș frumos. Plănuiam să mergem și să-l vedem. Trebuia să fie un botez, acum va fi o înmormântare", a mai spus fata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Româncă acuzată că și-a înjunghiat copiii, în Belfast. Fiul de 8 luni a murit, surioara lui este în stare critică la spital