Antena Meniu Search
x

Video Româncă din Italia, acuzată de complicitate la moartea bătrânului de care avea grijă. Cel care ar fi plănuit totul ar fi fost chiar fiul victimei

Complicitate criminală. O româncă din Italia este acuzată că ar fi drogat cu medicamente un doctor pensionar pe care îl îngrijea. Femeia, badantă în Ravenna, l-ar fi ucis pe bătrân pentru a-l ajuta pe fiul său să pună mâna pe avere. Ancheta a durat 18 luni, iar cei doi au fost trimişi în judecată.  

de Cornelia Crîşmaru

la 27.11.2022, 21:38

Vezi și

Cel care a plănuit crima în detaliu a fost chiar fiul bătrânului, Stefano Molducci, un bărbat de 40 de ani, fost student la medicină și expert în comerț. Cea care i-a dus planul la îndeplinire a fost Elena Susma, o româncă în vârstă de 52 de ani, angajată să aibă grijă de tatăl său. Însă, în loc să îl trateze, femeia l-a drogat până la moarte.

Cornelia Crîşmaru, corespondent Observator, Italia: "Îngrijitoarea româncă este suspectă că i-ar fi administrat medicamentele letale medicului. Bărbatul în vârstă de 67 de ani era imobilizat la pat din cauza unui accident rutier, iar problemele deveniseră şi mai mari după dozele primite."

Un patricid motivat de bani

Danilo Molducci a început să-şi prescrie singur medicamentele. Era deja prea târziu. A apucat doar să angajeze un detectiv particular care să verifice de ce îi dispăreau din conturi sume mari de bani. Bănuia că fiul său ar fi vinovat de furt. 

Pe acelaşi subiect

Cornelia Crîşmaru, corespondent Observator, Italia: "Cu puţin timp înainte de moartea tatălui său, bărbatul în vârstă de 40 de ani ar fi retras aproximativ 50.000 de euro din contul acestuia. În următoarele cinci luni a continuat să scoată sume mici, în fiecare zi. La final, s-a ales cu nu mai puţin de 450.000 de euro."

Abia după moartea bătrânului, în luna mai a anului trecut, detectivul a terminat raportul care arăta că, într-adevăr, fiul scotea sume imense din conturile tatălui. După autopsie, medicii au găsit în sângele bărbatului două tipuri de benzodiazepine, cu concentraţii de până la 7 ori mai mari decât media normală. Şi nu au fost singurele. Bărbatul a primit cu pumnul şi pastile pentru inimă, mult mai multe decât era nevoie. După 18 luni, ancheta s-a finalizat, iar cei doi au fost găsiţi vinovaţi.

Antonio Giacomini, avocatul româncei: "Dacă vor apărea alte circumstanțe care necesită clarificări, vom cere să fim audiați din nou."

Românca a fost trimisă în judecată sub acuzaţia de complicitate la omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Româncă din Italia, acuzată de complicitate la moartea bătrânului de care avea grijă. Cel care ar fi plănuit totul ar fi fost chiar fiul victimei