Antena Meniu Search
x

Șase români, între care doi copii, victime într-un accident în Germania. Rudele au împiedicat salvarea lor

Șase români, între care doi copii, au fost victime într-un accident în Germania. Rudele au împiedicat salvarea lor, după ce în loc să sune după ajutor la ambulanță, cei implicați în accident și-au apelat neamurile.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.08.2020, 09:10

  • Toți cei șase români sunt din aceeași familie.
  • Rudele victimelor s-au comportat scandalos.

Un grav accident de circulație a avut loc duminică seara în Schleswig-Holstein, pe autostrada federală 206, lângă Bad Bramstedt. Șase români, între care doi copii, toți șase din aceeași familie, au fost victimele accidentului, una dintre ele fiind grav rănită și preluată de un elicopter de salvare.

Cei șase români călătoreau ntr-un Ford Transit și mașina lor a ieșit cu viteză de pe șosea, a doborât doi copaci și s-a oprit în cel de-al treilea, scrie shz.de. Mașina românilor a rulat 100 de metri în afara carosabilului, înainte de a se opri.

În loc să sune la 112, românii din Ford și-au sunat rudele, care au venit rapid în număr foarte mare la locul accidentului. Când au venit și salvatorii, unele dintre rude au împiedicat munca acstora, scrie moin.de. Sursa citată precizează că modul în care rudele victimelor s-au comportat a fost scandals.

Una dintre victime a fost preluată cu elicopterul, fiind în stare gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Șase români, între care doi copii, victime într-un accident în Germania. Rudele au împiedicat salvarea lor