Antena Meniu Search
x

Senator prins cu teancuri de bani în lengeria intimă și între fese. Polițiștii au filmat întreaga scenă

Poliția a demarat o percheziție la casa senatorului, ca parte a unei investigații privind deturnarea fondurilor publice pentru combaterea coronavirusului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.10.2020, 14:22

- Profimedia
  • Polițiștii au observat o poziție nefirească a hainelor senatorului
  • Percheziția corporală a produs mari surprize

Senatorul brazilian Chico Rodrigues, aliat politic important al președintelui Jair Bolsonaro, a fost prins cu bani ascunși în lenjeria intimă, în timpul unei investigații a poliției cu privire la utilizarea abuzivă a finanțării pentru combaterea coronavirusului în Brazilia, potrivit dw.com.

Poliția federală a descins la casa senatorului, ca parte a unei anchete asupra presupusei deturnări de aproape 3 milioane de euro, au anunțat autoritățile braziliene.

Ofițerii au găsit teancuri cu bani în casa lui Rodrigues și în lenjeria sa intimă, inclusiv "între fese".

Portalul de internet brazilian UOL a prezentat chiar și raportul poliției, în care se detaliază modul în care senatorul a fost prins cu bani în lenjeria intimă, din cauza unui "volum mare, dreptunghiular, în spatele halatului său".

În urma percheziției, Rodrigues a fost suspendat din senat timp de 90 de zile de către judecătorul de la Curtea Supremă, Luis Roberto Barroso. Barroso a declarat că senatul ar putea stabili dacă suspendarea este permanentă.

"Echipa de poliție deține un videoclip cu percheziția corporală. Cu toate acestea, în acest caz, având în vedere modul în care banii au fost ascunși de senatorul Chico Rodrigues - destul de adânc în lenjeria sa intimă - nu voi reproduce aceste imagini în acest raport pentru a nu provoca o jenă mai mare", a scris Barroso în hotărâre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Senator prins cu teancuri de bani în lengeria intimă și între fese. Polițiștii au filmat întreaga scenă