Antena Meniu Search
x

Şofer român de TIR înşelat de soţie cu un coleg ceh, prăpăd în parcare, în Belgia. A rămas fără permis, va fi judecat

Un şofer român de TIR, înşelat de soţie cu un coleg ceh, a făcut prăpăd într-o parcare, în Belgia. A rămas fără permis şi va fi judecat, după ce a petrecut o noapte în arestul poliţiei.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.09.2019, 23:14

Un şofer român de TIR, înşelat de soţie cu un coleg ceh, a făcut prăpăd într-o parcare, în Belgia. A rămas fără permis şi va fi judecat, după ce a petrecut o noapte în arestul poliţiei.

Imagini halucinante au apărut pe grupurile şoferilor profesionişti, pe Facebook, cu un camionagiu român ieşit din minţi într-o parcare din Belgia. Şeful şoferului l-a concediat şi ne-a povestit toată întâmplare.

Conform acestuia, şoferul fusese înşelat de soţie cu un coleg ceh şi, gelos, s-a îmbătat în parcare, apoi a luat capul tractor şi a lovit două autoturisme. A coborât de la volan şi cu un levier în mână a vrut să-l bată pe rival, dar şi pe cei care filmau sau doar se uitat la scenă.

Din cauza alcoolului, şoferul a adormit la umbră, lângă capul tractor, apărând imagini cu el întins pe asfalt.

Pe acelaşi subiect

Un echipaj de poliţie a sosit în parcare şi l-a arestat pe român, care, conform şefului lui, a petrecut o noapte în arest. Avea alcoolemie 1.06 şi a rămas 15 zile fără permis, urmând ca în această perioadă să afle şi pentru ce alte acuzaţii va fi judecat.

Patronul firmei din Timişoara pentru care lucra spune că şoferul devenea violent la băutură şi că era extrem de gelos: "Când bea, calcă pe cadavre, omoară lumea.". În vârstă de 49 de ani, Grigore C. nu e la prima astfel de întâmplare, după cum ne-a mai spus fostul lui angajator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Şofer român de TIR înşelat de soţie cu un coleg ceh, prăpăd în parcare, în Belgia. A rămas fără permis, va fi judecat