Antena Meniu Search
x

Sute de oameni au ieșit în parc la Frankfurt și au fost felicitați de polițiști (video)

Sute de oameni au ieșit în parc la Frankfurt și au fost felicitați de polițiști. Agenții le-au mulțumit celor care stăteau pe peluză, la soare, iar la final ei au fost cei aplaudați.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 11.04.2020, 15:06

Coronavirus în Germania
Sute de oameni au ieșit în parc la Frankfurt și au fost felicitați de polițiști (video) - Captură video
  • În Germania sunt restricții clare de distanțare sociale.
  • Oamenii au voie, însă, să iasă în parcuri, respectând regulile.

Sute de oameni au ieșit în parc la Frankfurt și au fost felicitați de polițiști. Agenții le-au mulțumit celor care stăteau pe peluză, la soare, iar la final ei au fost cei aplaudați.

Imagini cu sute de oameni pe peluza unui parc din Frankfurt, vineri, în zi de mare sărbătoare pascală pentru catolici, au devenit virale după ce au fost publicate de Hessenschau, pe pagina de facebook. În plină epidemie de coronavirus și cu restricții de circulație aplicate la sânge, oamenilor li se permite să meargă în parcuri, dacă respectă distanțarea socială și numărul maxim de persoane dintr-un grup.

Vineri, o mașină de poliție a oprit la marginea peluzei de iarbă pe care stăteau sute de germani și unul dintre polițiștii din mașină a început să le vorbească oamenilor, discursul lui fiind auzit în difuzoare: "Acesta este un anunț al poliției din Frankfurt. Vă mulțumim că înțelegeți atât de bine regulile de distanțare și că respectați atât de bine aceste reguli. Ele sunt esențiale și ne vor ajuta să învingem acest coronavirus. Vă dorim să vă bucurați de sărbători minunate, dar mai ales să ne revedem sănătoși. La revedere.", a fost mesajul polițistului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La final, toți oamenii de pe pajiște au aplaudat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Sute de oameni au ieșit în parc la Frankfurt și au fost felicitați de polițiști (video)