Antena Meniu Search
x

Tânărul care s-a operat să arate ca păpușa Barbie nu-și găsește iubită: "Sunt bărbat pe dinăuntru"

Honza Simsa, un IT-ist în vârstă de 26 de ani, din Brno, Republica Cehă, a cheltuit 15.000 de lire sterline pentru a arăta ca Barbie. Acum el se plânge că nu poate să-și găsească o iubită, pentru că nicio femeie nu dorește să fie cu el.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.10.2020, 16:28

  • El spune că este un bărbat veritabil "înăuntru"
  • Se descrie ca un fan al "aspectului plastic, asemănător unei păpuși"

El spune că este un bărbat veritabil "înăuntru", în ciuda dragostei sale pentru tocuri, genele false și peruci.

El se descrie ca un fan al "aspectului plastic, asemănător unei păpuși" și are în prezent numeroase operații, mai ales la față. Unele dintre injecțiile în buze, obraji și bărbie îi sunt administrate gratuit de un prieten calificat, scrie Daily Mail.

Honza: "Sunt atras de femei, dar unele fete au o problemă cu aspectul meu, deoarece poate fi destul de confuz pentru ele. Sunt singur acum. Îmi place ca fetele cu care mă întâlnesc să aibă același aspect, de plastic, de păpușă Barbie. Aș vrea să mai fac o intervenție chirurgicală"

Tânărul și-a ridicat buzele cu 9 milimetri mai sus

Honza: Mi-am dorit procedura de ceva vreme, deoarece face ca buzele să pară mult mai mari decât dacă ar fi doar să ai umplutură. Mi-a luat ceva timp să găsesc chirurgul potrivit. Am vorbit cu mai mulți și mulți au crezut că ceea ce doresc nu este posibil. Apoi, am găsit un medic în Slovacia care a putut să ajute. În timpul procedurii, mi-a tăiat pielea din jurul buzei superioare și mi-a tras-o cu 9 mm mai sus pe față. Recuperarea a fost dură, dar am fost foarte mulțumit de rezultate.”

Honza a spus că este supus unor observații crude.

El spune că arată ca o fată, dar este 100% bărbat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Tânărul care s-a operat să arate ca păpușa Barbie nu-și găsește iubită: "Sunt bărbat pe dinăuntru"