Antena Meniu Search
x

Tânăr ucis și dezmembrat de iubita cunoscută pe Tinder

Un bărbat care credea că și-a găsit perechea pe Tinder a avut parte de o moarte oribilă, după ce femeia cu care și-a dat întâlnire i-a luat viața.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.09.2020, 22:22

Pedeapsa cu moartea, cea mai probabilă
O escapadă amoroasă s-a transformat într-o crimă, după ce un tânăr s-a întâlnit cu fată de pe Tinder - Istimewa
  • Tânărul credea că va petrece momente de neuitat în compania femeii cunoscute pe Tinder

Potrivit poliției din Jakarta, tânăra a vorbit cu victima prin intermediul aplicației de întâlniri Tinder, înainte de a muta conversația pe WhatsApp. În ultimul mesaj al victimei, cei doi au stabilit să se întâlnească într-un apartament din Pasar Baru, Jakarta centrală.

Tânărul credea că va petrece momente de neuitat cu fata cunoscută pe Tinder și nu a bănuit nicio secundă că femeia avea alte planuri. Ea stabilise în secret cu actualul partener să-l jefuiască pe tânărul amorez.

Odată ajunși în apartament, cei doi s-au angajat în relații intime. La un moment dat din baia apartamentului a ieșit prietenul fetei, care l-a lovit în cap pe tânăr cu o cărămidă, apoi cei doi l-au înjunghiat de mai multe ori.

"A lovit victima cu o cărămidă de trei ori, apoi au înjunghiat-o pe victimă de șapte ori până a murit", se arată în raportul poliției. Cei doi au intrat ulterior în panică, pentru că nu știau ce să facă cu cadavrul.

Cei doi au părăsit apartamentul pentru a cumpăra o macetă și un fierăstrău. Corpul secționat al tânărului a fost pus în două valize și un rucsac, pe care suspecții le-au dus apoi într-un apartament din Kalibata City, folosind un serviciu de Ridesharing.

La scurt timp după crimă, cei doi au golit contul bancar al victimei, obținând 6.584 de dolari. Banii au fost folosiți pentru a cumpăra aur, metale prețioase, o motocicletă și pentru a închiria o casă în Depok, Java de Vest, unde intenționau să îngroape rămășițele victimei, potrivit The Mirror.

Dispariția tânărului a fost anunțată de rude, polițiștii reușind să obțină detalii despre conversațiile acestuia cu tânăra, ajungând apoi la casa unde cei doi criminali se ascundeau. Prietenul fetei a fost împușcat în ambele picioare, încercând să fugă, iar femeia nu a opus rezistență.

Cei doi au fost acuzați de crimă și furt premeditat și sunt pasibili de pedeapsa cu moartea.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Tânăr ucis și dezmembrat de iubita cunoscută pe Tinder