Antena Meniu Search
x

Un tată şi-a ucis toată familia, soţia şi cei patru copii, cel mai mic având doar 1 an (Video)

O crimă îngrozitoare a fost descoperită zilele trecute în Florida, SUA. Un bărbat de 38 de ani este acuzat că şi-a ucis soţia şi cei patru copii, apoi a păstrat cadavrele în casă şi în maşină câteva săptămâni, înainte de a scăpa de ele.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.09.2019, 08:16

O crimă îngrozitoare a fost descoperită zilele trecute în Florida, SUA. Un bărbat de 38 de ani este acuzat că şi-a ucis soţia şi cei patru copii, apoi a păstrat cadavrele în casă şi în maşină câteva săptămâni, înainte de a scăpa de ele.

Cadavrul lui Casei Jones, o tânără de 32 de ani, mamă a patru copii, a fost descoperit în maşina soţului în 15 septembrie, la şase săptămâni după ce femeia fusese dată dispărută.

Soţul femeii, Michael Wayne Jones, a fost reţinut după ce şi-a accidentat maşina, în timp ce transporta corpul soţiei. 

"Veţi dori să-mi puneţi cătuşe, deoarece este un cadavru înăuntru", i-a spus bărbatul poliţistului venit la locul accidentului, potrivit CNN.  

Bărbatul şi-a ucis soţia şi cei patru copii, apoi i-a dat dispăruţi

Jones a mărturisit că tot el i-a omorât pe cei patru copii ai cuplului: Aiyana Jones, 1 an, Mercalli Jones, 2 ani, Preston Bowers, 5 ani, şi Cameron Bowers, 10 ani. 

Aiyana Jones, 1 an, Mercalli Jones, 2 ani, Preston Bowers, 5 ani, şi Cameron Bowers, 10 ani au fost omorâţi de propriul tată

Apoi, i-a dus pe anchetatori la locul unde ascunsese trupurile fără viaţă ale celor patru copilaşi.

Ieri, Michael Jones a fost arestat pentru crimă, în cazul morţii lui Casei Jones. Urmează ca anchetatorii să formuleze acuzaţiil şi pentru moartea celor patru copii.

Michael Wayne Jones şi-a ucis soţia şi cei patru copii, apoi le-a ascuns cadavrele

"Ca părinte, mi se rupe inima. Ca şerif, sunt extrem de furios că aşa ceva s-a putut întâmpla. Un asemenea om nu are dreptul să păşească pe faţa pământului", a declarat Billy Woods, şeriful din Marion County, Florida.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până la această oră, criminalul nu a spus care a fost motivul pentru care şi-a ucis întreaga familia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Un tată şi-a ucis toată familia, soţia şi cei patru copii, cel mai mic având doar 1 an (Video)