Antena Meniu Search
x

Galerie foto Traian a fost găsit fără suflare în casă, în Italia. Mama băiatului cere anchetă, vrea să știe de ce i-a murit băiatul

Autorităţile din Italia au deschis o anchetă, după ce Traian Calancea, student la Facultatea de Economie din Trento, a fost găsit mort în apartament, în urmă cu o săptămână. Tânărul de 24 de ani a sfârșit fulgerător din cauza unei hemoragii cerebrale, la zece zile după ce a fost vaccinat cu prima doză de vaccin Pfizer.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.10.2021, 11:32

O hemoragie cerebrală l-a ucis pe Traian Calancea, studentul moldovean în vârstă de 24 de ani găsit mort în casă de mama lui Svetlana Roșca, miercurea trecută, pe 20 octombrie.

Potrivit publicației Il Giorno, femeia a depus o plângere pentru a afla de ce a murit băiatul ei, iar procurorii au deschis un doar pentru omor din culpă. 

Autopsia a fost efectuată marți seară de dr. Giovanna Del Balzo, de la Institutul de Medicină Legală al spitalului din Verona. Este prima anchetă din Trentino care investighează posibila legătură dintre un deces și vaccinarea anti-Covid. 

Traian Calancea

Facebook

Pe acelaşi subiect

Mama tânărului student vrea să știe adevărul despre moartea fiului ei

În momentul de față, scrie Corriere del Veneto, este dificilă stabilirea acestei corelații, urmând a fi efectuare investigații ulterioare, pentru a stabili dacă moartea lui Traian este o consecință a serului sau nu. Tânărul a primit prima doză de Pfizer pe 10 octombrie, cu zece zile înainte de deces. 

Ancheta deschisă pentru a face lumină asupra morții subite a studentului moldovean va dura cel puțin câteva săptămâni. "Hemoragiile cerebrale pot fi cauzate și de aceste substanțe care produc proteinele Spike, dar acum trebuie să așteptăm investigațiile", a declarat Renate Holzeisen, care o reprezintă pe mama băiatului.

Apărătoarea femeii a mai spus că este "scandalos faptul că mama băiatului a fost nevoită să meargă la un avocat, pentru ca fiului ei să-i fie efectuată autopsia".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Oxford, au existat unele cazuri de tromboză venoasă cerebrală care au apărut după administrarea vaccinurilor Pfizer și Moderna, dar, până la această dată nu există o confirmare oficială asupra unei posibile corelații între ser și hemoragiile cerebrale

Sveltana Roșca nu cere decât să cunoască adevărul despre moartea fiului ei, pentru că Traian era un băiat sănătos, atletic, care nu avea patologii anterioare. Din acest motiv, femeia a decis să ia legătura cu avocații Holzeisen și Alessandro Fusillo.

Traian a murit subit, la zece zile după ce s-a vaccinat cu Pfizer

Tânărul de 24 de ani a mers pe 10 octombrie la un drive-thru din San Vincenzo di Mattarello, unde a primit prima doză de vaccin Pfizer. Nu avusese nicio reacție alergică, era bine, apoi miercuri a murit subit. Traian plecase dimineața să lucreze în agenția imobiliară, așa cum făcea întotdeauna, era un băiat responsabil, studia la Facultatea de Economie, dar pentru a-și ajuta familia se hotărâse să îșiia un job. După o zi de muncă s-a dus acasă, apoi a așteptat ca tura mamei sale să se termine. Trebuia să o ia în jurul orei 22 din fața spitalului San Camillo, dar Traian nu a apărut.

Mama a așteptat puțin, apoi, îngrijorată, a început să-l sune pe mobil. Niciun răspuns. Nu era în firea lui să întârzie, așa că femeia i-a cerut unui prieten să o ducă acasă. Când a deschis ușa locuinței și-a văzut fiul întins la pământ.

Traia Calancea și mama lui, Svetlana Roșca

corrieredelveneto.corriere.it

A chemat imediat ajutor, însă, din păcate, pentru Traian nu mai era nimic de făcut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Traian a fost găsit fără suflare în casă, în Italia. Mama băiatului cere anchetă, vrea să știe de ce i-a murit băiatul