Antena Meniu Search
x

Un bărbat fără adăpost vrea să convingă autorităţile că este un tată bun. Se luptă pentru o nouă şansă la viaţă

Un tată fără adăpost trăieşte sub un pod de cale ferată încercând să convingă autorităţile că poate să aibă grijă de fiica lui.

de Monica Palade

la 11.05.2021, 23:13

Un bărbat fără adăpost vrea să convingă autorităţile că este un tată bun. Se luptă pentru o nouă şansă la viaţă - Shutterstock

Lee Carson, 36 de ani, s-a mutat din Londra în Ţara Galiilor după ce şi-a găsit dragostea online, dar i s-a interzis să închirieze o casă cu perenerul său şi fiica lor din cauza trecutului său criminal.

Acum locuiește sub „Arcul cel Mare” din Abersychan, lângă Pontypool - un tunel abandonat din secolul al XIX-lea, aflat în clasa a II-a, sub o cale ferată veche.

Și speră să se poată pune din nou în picioare.

Vrea să fie un tată mai bun

Pe acelaşi subiect

„Vreau doar să mă pun din nou în picioare și să fiu un tată bun”, a declarat Lee, care a recunoscut că a fost „într-un du-te vino la închisoare” până la vârsta de 25 de ani.

„Am venit în Țara Galilor pentru a scăpa de trecutul meu”. Dar doar m-am săturat să fiu nevoit să-mi veghez spatele tot timpul și lucrurile au ajuns la limită când am văzut pe cineva înjunghiat în mod repetat chiar în fața mea în drum spre un meci local de fotbal duminică după-amiază”.

„Asta a fost în 2019 și m-a făcut să-mi dau seama că trebuia să mă schimb - așa cum am văzut prea mulți oameni pierzându-și viața sau ajungând după gratii”.

După ce a obținut un loc de muncă în care a turnat beton, a întâlnit o fată din zonă pe un site de matrimoniale.

"Ne-am reunit și am avut o fiică. A fost uimitor", a spus Lee. „Dar apoi serviciile sociale s-au implicat, au aflat despre trecutul meu și au decis că vor să mă verifice - şi mi s-a spus că nu pot rămâne cu cele două fete ale mele acasă”.

Lee a lucrat ca gunoier și în construcţii de oțel până când a lovit pandemia, după care a trebuit să meargă pe Universal Credit.

El a primit temporar cazare la Griffithstown din apropiere la începutul anului 2021, dar a susținut că proprietatea a fost infestată cu șobolani și acoperită cu mucegai negru, făcându-l nelocuibil.

„Mi-am ridicat îngrijorările, le-am spus că o voi duce mai sus, dar am fost evacuat”, a spus el. "Am avut 24 de ore să-mi scot toate lucrurile de acolo."

Dar de când s-a mutat sub Arc, a fost uimit de bunătatea pe care i-au arătat-o localnicii.

„Oamenii au fost cu adevărat incredibili - de fiecare dată când mă întorc la cortul meu găsesc ceva nou.”

"Chiar și a fi fără adăpost aici în Țara Galilor este mai bun decât viața pe care am lăsat-o în urmă", a adăugat Lee, care acum primește două sesiuni de 90 de minute pe săptămână la un centru de contact al consiliului în care își poate vedea fiica.

„M-au înscris la cursuri de părinți pentru a demonstra că pot fi un tată bun. Și este bine, pentru că fetița aceea este motivul meu de a continua să lupt și să fiu puternic. Ea este puiul meu, prințesa mea."

Mai are un fiu în Anglia

De asemenea, din banii primiţi îl ajută şi pe fiul de 18 ani pe care îl are în Anglia.

"Nu este mult, dar chiar dacă pot să-i plătesc tariful cu autobuzul la facultate, atunci este un început", a spus Lee.

"Am pierdut atâta fericire din cauza modului în care trăiam înainte. Așa că vreau să am o legătură mai puternică și cu băiatul meu." "Dar nu mai sunt cine eram înainte. Aceasta este șansa mea de a fi cineva bun."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bărbat fără adăpost vrea să convingă autorităţile că este un tată bun. Se luptă pentru o nouă şansă la viaţă