Antena Meniu Search
x

Un român din Spania a dat buzna cu ciocanul în mână, în propria casă. „Aplic legea românească” (Video)

Un român din Spania a spart cu ciocanul ușa apartamentului pe care îl deține într-un bloc din Zaragoza, supărat pe chiriașii care au refuzat să-i plătească chiria și au rămas în locuință abuziv.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.09.2020, 11:46

Un român din Spania și-a făcut dreptate cu ciocanul în mână, în fața jurnaliștilor
Un român din Spania și-a făcut dreptate cu ciocanul în mână, în fața jurnaliștilor - periodistadigital.com
  • Polițiștii spanioli i-au spus românului că nu-i pot scoate afară din casă pe chiriașii rău-platnici până nu vor avea o hotărâre judecătorească în acest sens.
  • Hotărât să-și facă dreptate, Daniel a pus mâna pe un ciocan și a spart ușa apartamentului său din Zaragoza.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19.

Înarmat cu un ciocan, Daniel a spart ușa apartamentului său în fața camerelor de televiziune, aplicând ceea ce presa spaniolă a numit ”legea românească”.

Românul a mers la poliție și a cerut o intervenție în cazul lui, însă i s-a răspuns că, până nu vor primi o hotărâre judecătorească, polițiștii nu pot acționa.

„Pe mine nu mă ia nimeni de c***e”

Iar asta ar putea însemna câteva luni, chiar și un an. Timp pe care românul nostru nu este dispus să-l accepte. Așa că a luat situația în propriile mâini.

„Dacă legea spaniolă aici nu funcționează, am avertizat deja, voi aplica legea românească, ceea ce înseamnă că nimeni nu mă ia de c***e” , a spus el în fața camerelor de televiziune de la Aragón Televisión, citează periodistodigital.com.

Din fericire, chiriașii nu se aflau în apartamentul românului, la acel moment, astfel că s-a evitat o eventuală confruntare între cele două părți.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un român din Spania a dat buzna cu ciocanul în mână, în propria casă. „Aplic legea românească” (Video)