Antena Meniu Search
x

Un tânăr a turnat benzină pe Mercedesul de 145.000 de euro și i-a dat foc de supărare, în Rusia. VIDEO

Un tânăr din Rusia, urmărit de 15 milioane de persoane pe rețelele de socializare, a turnat benzină pe Mercedesul de 145.000 de euro și i-a dat foc, supărat că faimoasa companie germană nu i-ar fi reparat defectele.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 30.10.2020, 12:16

Mercedes în flăcări
Cuprinsă de flăcări uriașe, mașina s-a făcut scrum - captură video Youtube
  • Tânărul din Rusia a dat foc unui Mercedes cumpărat de doar un an
  • Filmarea a strâns peste 13 milioane de vizualizări pe Youtube

Mikhail Litvin, un tânăr cu o situație financiară bună, a decis să recurgă la gestul bizar deoarece considera că mașina are defecte de fabricație ce ar fi trebuit remediate de Mercedes-Benz. Lucru care, susține el, nu s-a întâmplat, deși a trimis autoturismul în mod repetat în service.

Individul ar fi cumpărat modelul Mercedes-AMG GT în 2019, iar într-un singur an s-a defectat de cinci ori. De fiecare dată, scrie vc.ru, Mikhail ar fi dus mașina la dealerul oficial, pentru a fi reparată. În total, autoturismul de lux a stat timp de 40 de ore în service. Iar după ultima defecțiune, susține el, managerul reprezentanței ar fi încetat să îi mai răspundă la telefon.

După ce a încercat să ia legătura cu oficialii companiei pe Instagram, fără succes, tânărul a dus autoturismul de lux pe un câmp, departe de zonele locuite, a umplut portbagajul cu bidoane de combustibil și i-a dat foc. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, tânărul din Rusia s-a filmat în timp ce mânca, pe fundal putând fi văzută mașina care ardea ca o torță.

"M-a gândit mult vreme ce să fac cu Rechinul după conflictul cu Mercedes. În opinia mea, ideea e să-i dau foc. Nu sunt fericit", a mărturisit el, într-un video publicat pe Youtube.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un tânăr a turnat benzină pe Mercedesul de 145.000 de euro și i-a dat foc de supărare, în Rusia. VIDEO