Un tată din India și-a decapitat fiica adolescentă, după ce a văzut-o în compania unui băiat

De Redactia Observator.
Publicat: 06.03.2021, 16:22.
Actualizat: 06.03.2021, 16:25

Un bărbat din India a fost arestat după ce și-a ucis fiica adolescentă pentru că a văzut-o în compania unui tânăr, scrie CNN.

Patrulă de poliție, în India. Imagine ilustrativă

Patrulă de poliție, în India. Imagine ilustrativă

Shutterstock

Poliția din nordul statului Uttar Pradesh din India a arestat un bărbat care a mărturisit că și-a decapitat fiica adolescentă, potrivit CNN. Sarvesh Kumar a fost descoperit în timp ce se îndrepta spre secția de poliție, având asupra sa și capul tăiat al fiicei sale de 17 ani.

"Se îndrepta pe jos spre secția de poliție pentru a-și mărturisi fapta", a declarat un purtător de cuvânt al poliției Hardoi. "Bărbatul le-a spus polițiștilor că și-a văzut fiica cu un tânăr, ceea ce l-a înfuriat peste".

Autorul crimei le-a spus oamenilor legii că și-a găsit fiica singură acasă, a închis-o într-o cameră și i-a tăiat capul cu un cuțit.

"Având în vedere situația, era calm. Nu a plâns deloc. Când polițiștii i-au cerut să așeze capul fiicei sale pe pământ s-a supus imediat". a declarat purtătorul de cuvânt al poliției pentru CNN.

Sarvesh Kumar este în prezent în arest, unde continuă să fie audiat. El va avea acces la un avocat și va rămâne în arest până la proces, a anunțat poliția.

India a raportat 24 de „crime de onoare” în 2019, potrivit statisticilor Biroul Național de Evidență a Criminalității.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.