Vantul si valurile i-au pus la grea incercare pe participantii la un campionat de windsurfing, intr-un golf din Irlanda

Publicat: 31.01.2013, 16:32.

Vantul si valurile i-au pus la grea incercare pe participantii la un campionat de windsurfing, intr-un golf din Irlanda. Rafalele, care s-au apropiat de 140 de kilometri pe ora, au transformat velele in aripi si i-au facut pe concurenti sa-si ia zborul de-a dreptul. Nu s-a inregistrat, din fericire, niciun accident serios. Competitia, intitulata "Vanatoarea de furtuni", este, de altfel, programata sa se desfasoare exact in astfel de conditii meteorologice vitrege.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.