Antena Meniu Search
x

Video Înmormântare fără distanţare în judeţul Suceava. Oamenii nu au mai ţinut cont de pandemie sau de regulile de distanţare

Imagini revoltătoare surprinse în judeţul Suceava. La Gura Humorului, oamenii nu au mai ținut cont de distanțarea socială și au fost prezenți în număr mare la înmormântarea unui tânăr.

de Redactia Observator

la 20.04.2021, 18:23

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
  • Imagini trimise pe Fii Observator

Din imaginile video trimise pe Fii Observator se vede cum zeci de oameni prezenţi într-o curte nu respectă distanțarea socială și nimeni nu poartă mască de protecție.

Un tânăr din Gura Humorului s-a stins din viaţă zilele trecute, iar astăzi mai multe rude şi prieteni au fost prezenţi ca să îl conducă pe ultimul drum. 

Rudele tânărului decedat au amenajat un cort în curtea casei, unde au ascultat muzică alături de oamenii veniți la înmormântarea ținută conform tradițiilor rome. Mai mulţi oameni prezenţi la eveniment au transmis imaginile live pe reţelele de socializare. Acest lucru a stârnit indignare printre internauţii, dat fiind faptul că cei prezenţi la regretatul eveniment au uitat să mai respecte şi regulile de distanţare. 

Poliţiştii au dat mai multe amenzi

Pe acelaşi subiect

Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini care reprezentau un număr mare de persoane pe raza oraşului Gura Humorului, poliţiştii s-au autosesizat şi au identifiat locaţia respectivă. La faţa locului s-a constatat că fusese organizat un priveghi pentru o persoană decedată. Peste 20 de perosane au fost identificate până la această dată, toate fiind sancţionate contravenţional pentru nerespectarea legii, pentru nepurtarea măştii de protecţie, dar şi pentru neluarea măsurilor de distanţare socială. De asemenea, organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional pentru prevenirea pe viitor a unor astfel de evenimente având în vedere faptul că au fost obţinute date şi informaţii cu privire la un potenţial praznic, care urma să se desfăşoare în partea a doua a zilei. Mai mulţi poliţişti din cadrul IPJ Suceava au patrulat în zona respectivă. 

- material realizat cu imagini primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Înmormântare fără distanţare în judeţul Suceava. Oamenii nu au mai ţinut cont de pandemie sau de regulile de distanţare