Antena Meniu Search
x

Update Momentul în care tânărul din București s-a aruncat în gol de pe acoperiş. Fosta iubită a asistat la scenă

Un tânăr de 22 de ani din București s-a aruncat în gol de pe acoperişul unei clădiri cu patru etaje, în urma unei decepții în dragoste. Paramedicii au încercat să îl salveze, însă în zadar. După zeci de minute de resuscitare, tânărul a murit. Atenție, informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 05.03.2021, 17:41

Vezi și
  • Iubita lui venise la fața locului, pentru a încerca să-l convingă să renunțe, însă tânărul a refuzat orice dialog, potrivit informațiilor venite pe Fii Observator
  • La un moment dat, acesta a sărit în gol de pe acoperișul căminului pentru studenți, sub ochii salvatorilor și ai martorilor
  • Paramedicii au început imediat manevrele de resuscitare, în încercarea de a-i salva viața. Din nefericire, rănile au fost prea grave

Mai multe detalii despre acest caz aflați la Observator 19.

Update 14:05: Manevrele de resuscitare au eșuat. Tânărul nu a putut fi stabilizat și a murit.

Din primele informaţii se pare că bărbatul ar fi fost părăsit de iubită la începutul acestui an.

Timp de trei ore tânărul a stat pe acoperişul imobilului. Nu a avut nicio o revedicare, cel puțin nu una de ordin material, deşi negociatorii au discutat cu el zeci de minute.

Zona, împânzită de pompieri, polițiști și ambulanțieri

La fața locului au sosit mai multe echipaje de intervenție, inclusiv cu o autospecială tip "punct de comandă", pentru a-l determina să coboare jos în siguranță.

În apropiere de tânăr se poziționaseră și cei de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale (SIAS), care au așteptat momentul oportun pentru a acționa. A fost însă prea târziu.

Tânărul nu s-a îndepărtat nicio clipă de acoperișul clădirii, ci s-a tot plimbat agitat, asta în timp ce negociatorii, printre care si un psiholog, încercau să stabilească o cale de comunicare.

Potrivit informațiilor obținute de Observator, acesta ar fi obișnuit să consume stupefiante.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » Momentul în care tânărul din București s-a aruncat în gol de pe acoperiş. Fosta iubită a asistat la scenă