Antena Meniu Search
x

120 de ani de închisoare pentru liderul unui cult "religios", după ce a obligat majoritatea femeilor să se culce cu el pentru a salva lumea

Keith Raniere, liderul cultului NXIVM, a fost condamnat la 120 de ani de închisoare, după audieri dramatice ale femeilor pe care acesta le-ar fi obligat să întrețină relații intime cu el. Cel puțin 15 femei au depus mărturie în proces.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.10.2020, 09:05

Keith Raniere, liderul unui cult a fost condamnat la 120 de ani de închisoare - Profimedia Images/Foto de arhivă
  • Keith Raniere, liderul cultului NXIVM, a fost condamnat la 120 de ani de închisoare
  • Audieri dramatice la proces

Liderul cultului sexual NXIVM, Keith Raniere, în vârstă de 60 de ani, spune că nu are remușcări, chiar și după ce a fost condamnat la 120 de ani de închisoare.

Instanța a aflat cum grupul de cult păstra femeile pe anumite diete menite să le înfomeze, liderul le-a marcat cu inițialele sale și le-a obligat să întrețină relații sexuale cu el.

Femeile au mărturisit îngrozite că vor trebui să-și petreacă tot restul vieții cu inițialele lui Keith Raneire arse cu fierul, pe piele.

Avocații lui Raniere au cerut să fie condamnat la 15 ani, însă, după ce Raniere i-a spus judecătorului că nu are remușcări pentru faptele sale, judecătorul Nicholas Garaufis a pronunțat sentința, care înseamnă că își va petrece restul vieții în închisoare.

Raniere a fost condamnat pentru crimă, conspirație la a comite o crimă, conspirație pentru muncă forțată, trafic sexual, conspirație pentru trafic sexual și tentativă de trafic sexual, dar nu și viol, scrie Daily Mail.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » 120 de ani de închisoare pentru liderul unui cult "religios", după ce a obligat majoritatea femeilor să se culce cu el pentru a salva lumea