Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care fac ce vor cu mintea ta. Nici nu observi cum te joacă pe degete

Sunt experte în arta manipulării, fie că o fac cu bune intenţii sau din contră, doar pentru a obţine ce vor. Te joacă pe degete într-un fel în care nici măcar nu îţi poţi da seama, aşa că ar trebui să fii cu mare băgare de seamă când eşti în apropierea lor. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.03.2019, 17:04

Zodiac prezentat de Observator
Zodiile care manipulează şi te joacă pe degete aşa cum vor - Unsplash

Sunt experte în arta manipulării, fie că o fac cu bune intenţii sau din contră, doar pentru a obţine ce vor. Te joacă pe degete într-un fel în care nici măcar nu îţi poţi da seama, aşa că ar trebui să fii cu mare băgare de seamă când eşti în apropierea lor. 

Într-o relaţie sunt acei parteneri care trebuie să primească exact ce vor exact când vor. Un "nu" răspicat provoacă o întreagă problemă în familie şi un conflict pe care nu îl veţi putea aplana decât în momentul în care lăsaţi garda jos şi acceptaţi să le îndepliniţi doleanţele. 

Scorpion

Nativii Scorpion sunt determinaţi, perseverenţi şi nu se opresc niciodată din a lupta pentru visurile lor. Dacă au nevoie de tine te vor folosi fără să îţi dai măcar seama. Au un talent aparte când vine vorba de manipulare. Cuvinte frumoase, alinturi şi o privire dulce, iar partenerul lor le cade la picioare. Nu au nici măcar o urmă de regret şi sunt capabili să doarmă liniştiţi noaptea, chiar dacă provoacă rău vreunei persoane prin tacticile lor. 

Berbec

Nativii Berbec sunt cei mai încăpăţânaţi din întreg zodiacul, dar acest lucru le oferă şi determinarea de a obţine întotdeauna ce vor. Luptă, trec peste obstacole şi îşi folosesc toate armele din dotare pentru a-şi duce planurile la bun sfârşit. Nu se lasă cu una cu două, au aşi în mânecă şi manipulează pe oricine pentru a obţine succesul. Nu acceptă să nu aibă dreptate aşa că îi vor convinge pe restul că ei greşesc. 

Leu

Nativii Leu nu se pot mulţumi cu puţin, prin natura lor ei trebuie să strălucească, să fie constant aşezaţi pe un piedestal, iar oamenii să le aclame succesul. Pentru acest lucru sunt în stare de orice. Capabil să manipuleze în orice fel sau chip, nu îţi dai uşor seama dacă o astfel de persoană este de încredere sau doar te joacă pe degete. Nu pot risca să îşi strice imaginea de învingători pe care şi-au constuit-o în timp, motiv pentru care sunt persuasivi, perseverenţi şi încăpăţânaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care fac ce vor cu mintea ta. Nici nu observi cum te joacă pe degete