Antena Meniu Search
x

5 tipuri de scaune de bar - Mic îndrumar pentru alegerea scaunului perfect

Datorită numeroaselor elemente de design din bucătăriile moderne, acestea se aseamănă din ce în ce mai mult cu estetica unui bar.

de Redactia Observator

la 09.12.2019, 13:23

Alegerea scaunului de bar potrivit - Pexels

Datorită numeroaselor elemente de design din bucătăriile moderne, acestea se aseamănă din ce în ce mai mult cu estetica unui bar. Astfel, poți găsi bucătării echipate cu un blat de tip insulă, cu rol de masă, alături de scaune de bar de diferite tipuri, care transformă încăperea într-un spațiu confortabil și în tendințe. Dacă ai de gând să amenajezi bucătăria în acest stil, trebuie să acorzi importanță alegerii scaunelor de bar, care trebuie să fie funcționale, confortabile și plăcute din punct de vedere vizual. Ține cont de sfaturile de mai jos!

Scaune de bar din lemn

Primele modele de scaune de bar pentru care poți opta sunt reprezentate de cele din lemn și oțel, care adaugă eleganță și stil încăperii tale, pe care le poți găsi pe ScauneOnline.ro. Cu o construcție robustă, aceste modele de scaune au un șezut fabricat din lemn natural și picioare din oțel vopsit, cu formă pătrată și colțuri rotunjite, care se potrivesc unei bucătării moderne. Acestea sunt modele de scaune fixe, care pot avea o înălțime de până la 75 de cm, însoțite de tije ce țin loc de suport pentru picioare.

Scaune de bar înalte, reglabile

În funcție de stilul de amenajare a bucătăriei sau a barului pentru care le cumperi, poți opta și pentru scaune de bar curbate și elegante, disponibile în numeroase culori și forme. Cele mai frumoase modele sunt capitonate cu piele sintetică, sunt înalte și pot fi ajustate la înălțimea pe care o dorești, prin simpla acționare a mânerului de sub șezut. Totodată, poți opta pentru modele de scaune de bar cu șezut și spătar moale și rezistent, care oferă spațiului un design elegant, contemporan.

Scaune de bar rotative, cu șezut din piele ecologică

Unele dintre cele mai elegante scaune de bar sunt cele rotative, cu șezut din piele ecologică și picior din metal, care își dovedesc utilitatea și eleganța în spațiul în care sunt plasate. Datorită materialelor din care sunt realizate, aceste tipuri de scaune de bar nu doar că au un aspect plăcut, ci sunt și foarte rezistente.

Scaune de bar cu design modern

Scaunele de bar cu design modern se remarcă prin picioarele cromate, care oferă rezistență și durabilitate mare în timp și prin șezutul și spătarul care sunt special concepute, astfel încât postura să fie una confortabilă. Aceste tipuri de scaune cu design modern sunt create atât pentru baruri și cafenele, cât și pentru barul de acasă, în funcție de culoarea și modelul dorit.

Scaune de bar cu spătar, pentru un plus de confort

Scaunele de bar cu spătar sunt ideale pentru relaxarea mâinilor și a spatelui, în special când vin însoțite de un șezut creat dintr-o pernă umplută cu un burete moale. Reglarea înălțimii scaunului de bar și forma șezutului sunt alte caracteristici ideale, care fac din aceste modele scaunul potrivit de bar. Aceste modele de scaune oferă și un plus de eleganță unei case moderne, fiind plasate strategic în zona insulei de bucătărie.

Cele mai bune scaune de bar au un preț avantajos, o calitate bună și oferă rezistență în timp, prin folosirea materialelor potrivite. În plus, aspectul estetic al scaunelor de bar influențează întregul design al spațiului în care vor fi amplasate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » 5 tipuri de scaune de bar - Mic îndrumar pentru alegerea scaunului perfect